Български пилот загина след инцидент с военен хеликоптер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За трагичен инцидент с български пилот, научи Plovdiv24.bg. С редакцията ни се свързаха колеги и приятели на загиналия пилот, чиято смърт не е отразена от нито една българска медия. Вижте какво ни написаха:
„На 28.11.2019 г. вертолет Ми-24Д от ВВС на Кот д’Ивоар се е ударил в друг хеликоптер Ми-17 при кацане на летище Катиола. Авиационното произшествие е станало след церемонията по посрещане на президента Alassane Ouattara в града.

Момиче 4 г. пише на загиналия си баща, накрая получи отговорМомиче от Арканзас в САЩ четири години подред всеки ден пишело съобщения на номера на своя починал б…Dec 28 2019vijti.comБойният вертолет е закачил с носещия винт правителствения хеликоптер Ми-17, след което се е преобърнал. На борда е имало четиричленен екипаж, сред които е имало и българи. По първоначална информация на водещи руски сайтове, всички са се отървали с наранявания.

За съжаление, в следствие на получените травми, на 26.12 почива бордният техник Денчо Коев.

Почивай в мир, приятелю!“

Източник: plovdiv24

Бащата на 6-месечното бебе, което загина при катастрофата с Лютви Местан, също се сдоби с обвинениеВтори обвиняем има по случая със загиналото бебе при катастрофата с участието на Лютви Местан. Проку…Dec 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!