Бойко: Стига с тоя ГЕРБ! И на мене ми омръзва (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Има едно насищане – президентът Плевнелиев на ГЕРБ, премиер Борисов, председател на Народното събрание – ГЕРБ, кметовете – ГЕРБ. Е стига с тоя ГЕРБ! И на мене ми омръзва!

Това любопитно признание прави не кой да е, а лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю пред влогърката Флора, която публикува поредица видеа с всички партийни лидери, с които прекарва един ден в тяхното ежедневие. Конкретният му коментар идва в отговор на въпроса й избирането на Радев не е ли именно заради ГЕРБ.

Междувременно Бойко Борисов използва случая, за да нападне за пореден път служебното правителство на Румен Радев.

„Виждаме „боголовната” (по артикулацията на Борисов – бел. ред.) чистка навсякъде – култура, образование, гори, земеделие, пътища. Тази чистка е незаконна, защото, когато спечелиш избори и искаш да направиш свои екипи и да наложиш своята политика, го разбирам, но когато един диктатор самолично назначава правителство…! Когато са писали Конституцията, комунистите са писали така, че да ги няма всички хипотези.

Това не е правителство – това е предизборен щаб срещу нас в услуга на всички наши опоненти. Но те не знаят какво са комунистите – ето, да отидат да видят по Ловеч, по Скравена как са убили хората навремето!

По същия начин… Просто ГЕРБ е много силна, не могат да я преглътнат наведнъж. По същия начин ще омачкат всички други”, не спира да реди Борисов. Секунди след това той се обръща към Флора: „Дайте ми 5 – не 50, а 5 – разпознаваеми имена в ИТН и аз ще гласувам за тях! Но отговорът го знам.

Но целият народ иска да купи, баба ми викаше – шопкиня мачка в чувал – не знаеш какво купуваш!”, образно обяснява бившият премиер.

В хода на разговора Борисов прави още едно признание – че до ден днешен си общува с Иван Костов.

„Многократно идва при мене, проекти сме му давали…Защото той е изключителен аналитик, той е много умен човек. Просто и той като Влади Горанов мрази хората… Но иначе редко твърд човек и много подходящ за премиер. Като ми оперираха коляното, първият ми посетител в болницата беше Иван Костов!”,

споделя Бойко Борисов пред Флора.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!