Цял живот сте чистили рибата погрешно, а Никулден наближава. Един ефективен метод, който ще направи празника още по-любим (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чистенето на риба било за Никулден, било за някой друг празник или в обикновен делник винаги е било едно от най-досадните задължения.
Битката с рибата в кухнята обикновено отнема много време, а последиците са катастрофални – люспи из цялата кухня и изнервена домакиня.
Във видеото можете да видите един уникален метод, който можете да приложите още утре, когато българските трапези ще бъдат отрупани с вкусни шарани. Сами ще се убедите колко е просто и Никулден ще се превърне в песен!
Тази рецепта на баба ми обаче наистина е върхът: Уникално вкусни пилешки сърцаПилешките сърца са едно от най-обичаните топли предястия у нас. Могат да бъдат приготвени по различн…Nov 20 2018vijti.com

Хубаво е да се снабдите с качествен шаран от проверен лицензиран търговец. Най-добрият вариант е да си купите жива риба, докарана от български развъдник. Ако шаранът не е по джоба ви, традицията позволява да се сготви и друга риба – толстолоб например или таранка.

Така хем ще подкрепим българския производител, хем ще дадем отпор на големите търговски вериги – в последните дни те буквално ни заливат с оферти на вакуумирани шарани, а цената „случайно“ е еднаква навсякъде – 5,79 лева за килограм. След като си купите хубава пресна риба, просто изгледайте клипчето и пристъпете към готвене по любимата си рецепта.

Хранителни ползи от консумацията на риба
Белтъците, изграждащи месото на рибата, имат балансиран аминокиселинен състав, който не отстъпва по нищо на белтъците в месото на топлокръвните животни, пише bb-team.org.

Поради значително по-ниското съдържание на съединителна тъкан белтъците на рибата по-лесно се смилат в стомашно-чревния тракт и се усвояват по-бързо, което я прави подходяща храна както за растящия с дни бодибилдър, така и за кондиционно трениращите индивиди.
Всеки билдър в период за релеф трябва да се замисли как да се възползва от плюсовете на тази храна. Културистите, имащи склонността да задържат подкожни мазнини, също е добре да се обърнат към рибните блюда.
Дамите, които се опитват да отслабнат, ще намерят рибата за приятно разнообразие пред пилешките гърди и обезмаслените мляко и сирене.
Ей с това ще ги разбиете всички: Прочутото сирене Маскарпоне в домашни условияВадете тефтерите с рецептите, залепете един нов лист най-отпред и записвайте. Днес ще ви предложим е…Nov 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!