Хороскопът на Василиса Володина за следващата седмица-Стрелецът ще има късмет, Девата започва благоприятен период

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен

Много често дърпаме проблемите на други хора, но Овенът трябва да избягва това в следващите седем дни, за да не се преуморява и да не губи сили за дълго време. Това не означава, че трябва да станете егоисти и да мислите само за себе си. Работата е там, че Овенът има реална възможност да напредне сериозно във важни въпроси. За да направят това, ще им трябва време, енергия и самочувствие.

Женски хороскоп за 2022 година-За красивите Водолеи 2022 г. ще донесе много финансов късмет, Успехът ще бъде винаги с Телец Жена Овен Астролозите съветват красивите Овени да се научат да четат знаците на съдбата , защото зв…Dec 7 2021vijti.com

Не можете да позволите на външни фактори да ви лишат от това, така че предпазливостта не вреди. По-добре е да оставите настрана проблемите и неприятностите на други хора.

Телец

В началото на тази трудна седмица голяма част от успеха ви ще зависи от начина ви на мислене на Телец. Важно е да разчитате на себе си и да не отстъпвате на врагове и съперници. Тази седмица е идеалното време да станете по-добри, по-силни и по-силни психически. Всички проблеми, които Телецът среща по пътя си, трябва да са причина за интроспекция и градивна самокритика, а не за разочарование и безсмислено саморефлексия.

Близнаци

При хората от тази зодия се очаква значително подобрение на финансовата активност. Звездите са на тяхна страна, така че трябва да се занимават повече с актуалните дела, търсейки нови източници на доходи и пазаруване. Може би тази седмица ще има финансови награди и приятна странична работа. В любовната сфера Близнаците също ще имат късмет, но любовните афери ще станат второстепенни. По-добре не поставяйте любовта и отношенията начело на всичко.

Рак

Както знаете, навикът за оплаквания и негативизъм разваля живота ни – късметът рядко идва при хора, които обичат да хленчат. Раците трябва да спрат да се оплакват, защото звездите и планетите няма да са в най-добра позиция, особено на 13, 18 и 19 декември, предупреждава астрологът.

Раците трябва да се стремят към източници на позитивност. Това могат да бъдат хора, забавления, приятни и интересни места.

Можете спокойно да се срещате с приятели и да прекарвате повече време с тях. Що се отнася до новите познанства, по-добре е да изчакате с тях и да се ограничите до общуването в социалните мрежи.

Лъв

Лъвовете трябва да спрат да мислят негативно тази седмица. Представителите на този знак трябва да помнят, че всичко идва от нашите мисли. Ако не сте в настроение да украсите къщата и да се подготвите за празниците, можете просто да си купите всичко необходимо за сега. Трябва да действате според интуицията.

Не трябва да поемате рискове и да изливате гнева си върху други хора. Успех очаква тези, които работят сами и нямат нужда от подкрепа.

Дева

Девата започва благоприятен период: звездите ще бъдат в добра позиция, така че проблемите са малко вероятни. Сега е моментът да се справите с неуспехите и да направите живота си по-добър. За хората от този знак започва много важен момент, когато ще имат много сили. Трябва да изразходвате времето и енергията си правилно и внимателно. Не можете да поемате второстепенни въпроси, които не са от никакво значение. Сега е по-добре да отделите време за това, което наистина е необходимо.

Везни

Тази седмица е най-добре да прекарате у дома. Периодът е неблагоприятен за далечни и дългосрочни командировки и пътувания. Също така, не посещавайте многолюдни места.

Енергията на тълпата ще свали Везните от правилния път.

Самотата, от друга страна, ще има благоприятен ефект върху творческия успех, способността за концентрация и енергията.

Възможно е Везните да успеят да намерят своето призвание. От вторник до петък можете да пазарувате и е по-добре да го направите в интернет.

Скорпион

Започва периодът, когато Скорпионите често трябва да искат съвет от роднини и приятели. Това ще ви помогне да избегнете загубата на серия. От четвъртък Скорпионите ще бъдат много по-продуктивни. В края на работната седмица можете да се заемете с най-трудните проекти и да започнете да работите върху нещо ново. През почивните дни активната почивка, приключенията, общуването с нови хора ще бъдат полезни. Необходимо е да насочите вектора на мислите в тази посока, забравяйки за бизнеса.

Стрелец

Звездите са в благоприятно положение, така че Стрелецът ще има късмет в изпълнението на плановете си. Представителите на този знак трябва да помнят, че няма нищо невъзможно. Звездите ще помогнат на Стрелец да рестартира съзнанието си, да придобие вяра в себе си и светло бъдеще.

Преди началото на 2022 г. това е много важно.

Годината е към своя край и трябва да оставите цялата си тъга и негативност в нея.

Козирог

Козирозите имат ярка ивица в любовта. Голям късмет може да очаква тези, които са нащрек. Но не е нужно да чакате времето край морето – трябва да действате, да се запознавате и да проявявате интерес към хората. За всеки, който има връзка, звездите ще им помогнат да станат по-добри, по-грижовни. Също така нощните светлини ще допринесат за разрешаването на конфликти. Във финансовия сектор късметът ще намалее. Всички най-големи разходи трябва да бъдат разсрочени за уикенда. Най-добре е да не вземате пари назаем тази седмица.

Водолей

Първият ден от седмицата ще бъде труден, нещастен и непредсказуем. В този момент трябва да се съберете и да проучите всяко кътче от съзнанието си за съмнения.

Водолеят се нуждае от увереност, сила на духа и воля, за да успее в бизнеса, работата и любовта.

Астрологът съветва Водолея да не разчита на външна помощ.

Риби

Рибите трябва да се пазят от професионалните хитрости и манипулатори. Тези хора стават активни в периода от 13 до 19 декември. Ще трябва да се борим с тях, но е още по-добре просто да ги заобиколим. Това са изключително опасни личности, които могат да развалят плановете, да заразят Рибите с негативизъм. Сега е моментът, когато трябва да действате самостоятелно и да слушате гласа на сърцето, особено в любовната сфера. Интуицията също е много полезна за тези в творческа среда.

Пълен списък на почивните дни през 2022 година2022 г. не е високосна, а от 365-те дни 248 са работни, а 16 са официални празници. Тези празници, к…Dec 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!