Тези жени родиха в един и същи ден, но историята им е впечатляваща: Какво им се случи 3 години по-късно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Невероятна история преживяха две англичанки, които съдбата срещна в родилния дом. Клеър Отауей и Мишел Ноубъл станали неразделни приятелки, след като най-голямата радост в живота – раждането на дете, ги споходила в един и същи ден, съобщава „Дейли експрес“. Дотук в историята няма нищо изключително – напротив, доста приятелства възникват между майки, които са се запознали в родилното отделение и после остават близки за цял живот. Три години след ражданията си обаче Клеър и Мишел отново се срещат в същото отделение и… отново стават майки в един и същи ден! Според специалисти шансът това да се случи се е равнявал на 270 000 към 1.Къпане на новородено бебе развълнува милиони хора по света: Не пропускайте да го видите и вие! (ВИДЕО)Раждането на един нов живот е най-важната част от нашето съществуване. Когато се появи на бял свят, …Oct 15 2018vijti.com

Уникалната история започва на знаковата дата 8 март 2012 година в английското градче Скарбъро. Тогава Клеър се сдобива със сина си Бен, а Мишел дава живот на наследника си Хенри. Историята се повтаря 3 години по-късно, само че през лятото – датата е 30 юли. След предварително запланувано секцио Клеър ражда малката Иви, а няколко часа по-късно проплаква и щерката на Мишел – Изабел. Този път не само семействата на двете приятелки, но и целият медицински персонал били поразени от чудото. Двете фамилии вече са неразделни и се събират поне един път в седмицата, а децата растат и вече оформят приятелски отношения помежду си.

Как да засилиш връзката между баща и новородено
Новите бащи и техните новородени бебета имат специална връзка помежду си. Научи как да се сближиш с бебето си по време на тези безценни първи няколко седмици.

Повикване на всички нови татковци! Ако не си напълно сигурен как да започнеш сближаването с новороденото, не си сам. Докато някои родители започват процеса на сближаване с бебетата си незабавно, изключително често е за някои родители (и мама и тати) да са леко несигурни как да започнат да се сближават с бебето си.

Но връзката е много важна. Какъвто и да е дългосрочният ефект, със сигурност знаем, че здравите и силни връзки ще подобрят развитието на бебето, като му дадат усещане за сигурност и самочувствие. Нещо повече, можеш да започнеш да формираш тези връзки незабавно след раждането на бебето. Това е нещо, което ще можеш да правиш в нормалния ход на ежедневието си. Ето как:

Дръж го

Обичай бебето си и бебето ти ще обича да бъде в ръцете ти. Новите татковци също трябва да носят новородените, да ги люлеят и да ги държат близо до кожата си за допълнително свързване.

Масажирай бебето си

Обикновени масажи могат да помогнат на бебето да се отпусне и заспи. Ключът е да се масажира много нежно. Може да отидеш на уроци по масажи за бебета или да намериш информация по темата.

Комуникирай с него

Твоето бебе може да не знае какво казваш, но това не означава, че не обича да слуша гласа ти. Без значение дали четеш, пееш или говориш на бебето си (или дори да имитираш тези сладки бебешки звуци) ще стимулираш сетивата му и ще заздравиш взаимната връзка.

Къпи го

Къпането на новороденото ще помогне и на двама ви да се отпуснете след тежък ден и да подготви бебето за сън.

Дръж бебето си

Когато искаш да си близо до новороденото, но не можеш да го вземеш в ръцете си (може би пишеш или сгъваш дрехите му), можеш да го сложиш в слинг. Поставяйки бебето в слинг ще му помогнеш да се чувства уютно, допряно до гърдите ти. Увери се, че слингът предлага добра упора за главата и врата.След 8 мъчителни години на огромна мъка от загубата на дете, в живота на Надя и Тодор се случи най-добротоСлед 8 дълги години на надежда, отчаяние и огромна мъка от загубата на дете, 47-годишната Надя Курте…Oct 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!