Синоним на елегантност: Кейт Мидълтън удиви цял Лондон с рокля, изработена специално за нея (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Четиридневното честване на платинения юбилей на кралица Елизабет II, тоест 70-те й години на трона, завърши вчера с тържествено шествие и парад в центъра на Лондон.

Освен самата Елизабет, централни фигури в събитието бяха принц Уилям и съпругата му Кейт, както и техните 3 деца – Джордж, Шарлот и Луи.

Блага вест в семейството на Кейт Мидълтън – скоро ще проплаче ново бебче (Снимки): Радостна вест долетя от семейството на Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж отново ще се радва …Jun 6 2022vijti.com

платинен юбилей Елизабет

Тоалетите на херцогинята на Кеймбридж през тези 4 дни бяха истински рай за любителите на модата, а вчера тя се появи в семпла на вид, но изключително елегантна и впечатляваща рокля – най-красивата ѝ визия от всичките 4 дни.

Кейт избра рокля с дълги ръкави и миди дължина в цвят фуксия, изработена от дизайнерката Стела Маккартни, украсена с обемни ръкави, леко вталена кройка и набор в горната част.

Кейт рокля фуксия

Изисканата материя и ласкаещата фигурата кройка на роклята, както и ефектният цвят, направиха Мидълтън да изглежда впечатляващо, но все пак официално. Тя допълни тоалета с красиви, диамантени обеци, както и с женствен грим и къдрици.

Кейт Мидълтън рокля фуксия

Кейт рокля Маккарти

Всички погледи бяха насочени към Кейт вчера по време на платиненото парти в Лондон, където тя отново не ни разочарова с модния си избор. Херцогинята блесна в бяло от главата до петите, с плисирана пола със средна дължина и сако от туид, допълнено с колан около талията.

Кейт Мидълтън бял костюм

Херцогинята завърши тази комбинация с ефектни, лъскави обеци и сребърна чанта.

Стройна като газела! Кейт Мидълтън отвя всички с този теменужен костюм (Снимки):Във вторник херцогът и  херцогинята на Кеймбридж  се отправиха към Шотландия за двудневна обиколка и…May 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!