Помагам на майка ми финансово, но жена ми и тъща ми са категорично против, как да постъпя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово.
Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град.
Винаги съм й давал половината. Запазвах втората за себе си и прекарвах по собствена преценка: Ходех на фитнес, купувах подаръци за момичета, понякога пазарувах у дома …
Веднъж срещнах „най-добрата“ и решихме да се оженим. От предишния брак Елена имаше двустаен апартамент и шестгодишна дъщеря Ксения.
За съжаление не съм говорил със съпругата си за характеристиките на семейния бюджет преди сватбата. Сега, заради разпределението на финансите, имаме разногласия, дори скандали.
Тази история е за всички, които защитават женското приятелство: То може да бъде много коварноСпециално за всички, които защитават женското приятелство, искам да разкажа моята лична драма. Преди…Jul 28 2019vijti.com

Елена печели малко повече от мен. Но тя абсолютно не харесва, че продължавам да помагам на майка си. И не мога по друг начин. Разбирам много добре, че без моята подкрепа майка ми просто ще умре от глад. Така беше и в първия месец след като заживяхме заедно.
Мама живее в тристаен апартамент. През зимата има огромни сметки за ток и парно. Не получава помощи, тъй като аз съм регистриран там. И жена ми не иска да ме регистрира при нея. Веднъж й намеках, но тя или не разбра, или се престори, че не разбира.
Мама плаща по-голямата част от пенсията за сметка. След това тя всъщност живее с 2 лв. на ден.
Взех решение и започнах сам да плащам сметките ѝ.

Жена ми започна да ми вдига скандали, заради тези пари. Тя казва, че е по-рационално да се харчи тази сума за дете. В допълнение, Ксения скоро ще започне първи клас и ще бъде още по-трудно.
Свекървата също се присъедини, твърдейки, че сега имам семейство и трябва да харча пари за него, а не за други. Ако на майка ми ѝ е толкова трудно, тя предложи да й осигури работа като чистачка в компанията си.
Аз самият започнах да търся възможности за допълнителна работа. Постоянните спорове за пари вече ме сринаха. Ако знаех какво би било, определено нямаше да се оженя.
Макар да разбирам много добре, че веднага щом мога да разреша финансовите проблеми, проблемът веднага ще изчезне.
Какво можете да ме посъветвате? Как да постъпя в тази ситуация?
Източник: За Жената
Дълго време прикривах изневерите на шефа, докато един ден не се случи нещо, което промени всичкоДопреди три години имах перфектната работа като помощник асистент. Еди освен че притежаваше компания…Jul 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!