При първа възможност се отървете от тези три неща в дома, изхвърлете ги колкото се може по-скоро

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възможно ли е домът ви да е красив, топъл и уютен, но нещо вътре в него да ви задушава? Уж си е ваш, уж се предполага, че трябва да се чувствате добре в него, пък нещо ви тормози, нещо ви пречи… Според китайците подобни чувства се дължат на замърсеното пространство, но съвсем нямаме предвид мръсотия в случая. Много е възможно да имате вещи, които вредят на атомсферата вкъщи и предизвикат у вас апатия. Вижте кои три неща незабавно да изхвърлите от дома си, за да освободите пространството не само физически, а най-вече психически и мигновено да се почувствате по-добре. Фигурката на слона носи щастие в дома, но едва ли някой ви е казвал тези неща!Фигурка на слон близо до входната врата привлича богатство и сила за наемателите, а слонът в двора п…Nov 5 2018vijti.com

Изкуствени цветя
Това не са живи цветя, а мъртви. Дори и най-красивият букет не може да замени най-обикновени полски цветя. Каквото и живо цвете да изберете, то веднаха ще освежи дома ви и ще го изпълни с енергия, а същото няма как да се каже за „мъртвите“ букети. Затова отидете в най-близкия цветарски магазин, разгледайте цветята и изберете тези, които ви допадат най-много и за които смятате, че ще можете да се грижите.
Пукнати съдове
Ако имате съдове, които са напукани, най-добре ги изхвърлете, нищо, че не пропускат. Според китайците от тези пукнатини идва всичко лошо в дома. Бързо изхвърлете всички тези чинии и чаши, не си заслужава да ги пазите и да вредите на атмосферата вкъщи.

Някога посудата е била символ на изобилието в един дом, а това, от своя страна, означава, че всяка пукнатина е пукнатина в благосъстоянието вкъщи. Пазете само здрави и красиви съдове, които ще изпълнят дома ви с положителни емоции.
Стари дрехи и обувки
Ако имате дрехи и обувки, които не носите, но по някава причина пазите, по-добре бързо се отървете от тях и най-добре ги подарете на хора, които са в нужда.
За ненужните вещи хората казват нещо много мъдро: ако искате в живота ви да дойде нещо ново, сбогувайте се със старото, колкото се може по-бързо. И свободното място веднага ще бъде заето с нещо ново и хубаво, за което до този момент само сте мечтали.
Баба Ванга рядко греши: късметът у дома идва с помощта на тези предметиДори не подозирате на какво вълшебство са способни тези предмети на Ванга 1) Mед Ванга казвала: “Мед…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!