Най-известното бебе в България е истински джентълмен – с мъжка жилетка и папийонка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Дани Петканов и хубавата Алекс стана най-известното бебе в България!
Най-известното бебе в България Габриел Петканов проспа изписването от родилното през уикенда. Първородният син на Дани Петканов и Алекс Петканова е облечен за специалния повод като истински джентълмен с мъжка жилетка и папийонка.
Инстаграм профилът на бебето е буквално засипан от молби за достъп, стана ясно от негова публикация.
„Пращам въздушни целувки до всички мои тайни обожателки.
Благодаря ви за многобройните покани за приятелство, които ми изпращате, едвам насмогвам да ги одобря”, пише в профила.
На феновете няма да им хареса: Нова телевизия спира „София ден и нощ“, има си основателна причинаХитовата доскоро продукция „София ден и нощ”, любима на тийнейджърите, е напът да слезе от екран сле…Feb 4 2019vijti.com

Малката интернет звезда вече си е у дома за радост на баща си Даниел. Преди изписването пресният татко се ожали:
„Да имаш новородено дете е страхотно усещане, наблягам на усещане, защото е грипна епидемия и свижданията са забранени, та го гледам само на снимки“, написа Лудият репортер миналата седмица, пише hotnews.bg.
Алекс и Дани Петканов, които се венчаха в Биг Брадър и никой не вярваше, че бракът им ще потръгне, днес са по-щастливи от всякога.
Двамата споделиха, че искат и второ дете, което да бъде момиченце. Но, разбира се, това ще се случи чак след няколко години. Когато Габриел порасне и ще може да помага в грижите за малката си сестричка.

Алекс роди на 30 януари и скоро след това се похвали във фейсбук със своя снимка с бебето и коментар: „Най-накрая и от мен да излезе човек“. Съпругът й Дани беше публикувал нейна снимка, при приемането й да ражда. Новороденият им син вече има профил в инстаграм, където където Дани и Алекс споделиха едни от първите му снимки.
Честито, скъпи Алекс и Дани! Да ви е здрав и радостен малкият Габриел! Успех и много щастие! Да радва мама и тати!


Източник: kliuki.bg
Горди сме с такива деца: 17-годишна ученичка стана посланик на Европейския съюз, шеф е и в Червения кръстДнес ще ви покажем един различен поглед вържу съвременната младеж. Разказ за доброто от първо лице. …Feb 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!