Кулагин показа своя снимка като малък и подлуди всички – още оттогава се е определял като „модна икона“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кулагин взриви мрежата с тази снимка. Гримьорът, който доскоро пребиваваше в риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“ и побъркваше съквартирантите с поведението си, показа своя снимка от детството.
Кулагин често изтъква факта, че е „модна икона“ и от него могат да се учат всички звезди как да се обличат.
Гримьорът не спира да се хвали в социалните мрежи и с финансовите си възможности. В своите публикации Валентин редовно изтъква, че дрехите му са оригинални, а не „менте“. Скоро появила се стара снимка, на която Кулагин пазари от магазин за дрехи втора употреба, го накара да влезе в дълъг обяснителен режим.
Не им е никак лесно на звездите: Отблъсната фенка на Дони се опитала да го убие с черна магия от птичи пераМузикантът Дони е странна птица, но такива са и фенките му. Най-напористата от почитателките му дори…Dec 10 2018vijti.com

Той обясни, че пазари от такива магазини, за да дари дрехите на нуждаещи се. Към дрехите втора ръка гримьорът дарява и негови маркови дрехи.
Така „модната икона“, както самият той се нарича, оправда влизането си в магазин за дрехи втора употреба.

Само преди няколко часа Кулагин реши да покаже, че е бил „модна икона“ от малък. Той качи снимка в социалната мрежа Инстаграм от 90-те. „Началото на 90-те. Един от първите ми полароиди. Още като малък си бях модна икона“, пише Валентин към кадъра.
„Нали се сещате колко ми е забавно да гледам, когато другите се опитват да говорят за… „мода“, допълва още в негов стил гримьорът.

Към кадъра Кулагин получи доста мили коментари от феновете си. Според тях другите могат само да говорят за мода, но не я разбират. Почитателите на гримьора са на мнение, че той има усет за мода и е доста „креативен“.
„Много си сладък и от малък наистина си икона“,
„Като малък си страшен сладур, но сега си и успял, красив и умен!“,
„Владееш стила и позата от малък“, валят един след друг милите коментари към Валентин от неговите последователи в социалната мрежа Инстаграм.
Източник: razkritia.com
Здравословни проблеми вкараха Йорданка Христова в болница, певицата претърпя неотложна операцияЙорданка Христова се оттегли от сцената Йорданка Христова претърпяла неотложна операция. Заради напр…Dec 10 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!