Какво прави днес дъщерята на Апостол Карамитев, чиято най-запомняща се роля е в „Опасен чар“? (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на големия Апостол Карамитев – Маргарита, не е сред щастливите български емигранти. Вече 13 години бившата актриса живее заедно със съпруга си – инженер по професия, във Ванкувър, Канада. Когато заминали да си търсят късмета там, Карамитева решила да се захване с психология. В момента водела частни сеанси и се хващала да работи на парче където успее. Не живеела никак луксозно, но нямала намерение да се завръща у нас, защото отдавна загубила позициите си в артсредите, а и конкуренцията вече била по-непробиваема. Все пак потомствената актриса не могла напълно да изтръгне от сърцето си театъра.
Голямата Стоянка Мутафова се залежа втори месец, ето какво е мнението на докторитеСтоянка Мутафова отново не се чувствала добре и прекарвала дните си прикована към леглото в софийски…Nov 2 2018vijti.com

Маргарита се прехранва като психолог, не поддържа връзка с брат си. Преди няколко години създала любителска трупа, в която постъпили хора от Ванкувър и Сиатъл. Никой от тях не се занимавал професионално с актьорско майсторство и всички имали коренно различни професии. Маргарита, като човек с по-голям опит на сцена, била ръководител на камерния състав. Тъй като не успявали да си намерят финансиране, събирали пари за декори, наеми на зали и всякакви други разходи. На последната си постановка по текст на Йордан Радичков успели да съберат 70 души публика и това засега бил най-големият им успех.

Синът на Маргарита, който носи името на знаменития си дядо, също избягва публичността, а последното, което се знае за него, е че се е оженил на скромна сватба и живее в гр. Гоце Делчев. С майка му не били особено близки и не се чували всеки ден. Почти никакъв контакт щерката на Карамитев не поддържала и с родния си брат. Момчил от близо 30 години живее зад граница, като в Лос Анджелис сред киногилдията не се представял с рождено си име, а с измислен от него псевдоним.

Той също е кадър на ВИТИЗ, но в Щатите бил от хората зад прожекторите. Занимавал се с продуцентство и режисура. Момчил бил гордостта на покойната си майка Маргарита Дупаринова, която до последно се хвалела, че е женен за седмо поколение римлянка. С италианката синът на Карамитев се запознал, когато отишъл на специализация в Ботуша, а после двамата заедно отпрашили за Америка.
Източник: socbg.com


„Гласът на България“ ще стартира без Поли Генова, вижте коя поп изпълнителка ще я замениЕдна от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални талан…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!