Зетят на Сашо Диков разказа за бебето, което чака от Пипи: Нищо друго няма значение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Илиян Любомиров направи своята равносметка за отминалата година.
Половинката на Петя Дикова – Илиян Любомиров направи своята разносметка за отминалата вече 2018-та година. При това я направи публично, пред очите на хилядите потребители в социалната мрежа. Ето какво написа анализаторът при Гала:
„Равносметката за годината е всъщност едно човешко уравнение – кой човек е дошъл в живота ти, кой е останал и кой си е тръгнал.
Колко човешки живота си променил.
Колко човеци си усмихнал, колко си разсмял, колко си успокоил и колко си наранил.
Журналистът Сашо Диков е на седмото небе: Ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед„Аз ще съм най-щастливият дядо, имам зет като мед. Дъщеря ми има пълното право да избира какво да е …Dec 19 2018vijti.com

Колко си научил от хората, колко хора си научил на нещо. До колко си успял да станеш по-добър човек от себе си.
За първи път в моето човешко уравнение има още нещо човешко, а именно създаването на човек. И макар годината да беше наситена с какви ли не емоции, си давам сметката, че нищо друго няма значение“, написа Илиян Любомиров в мрежата.
Той призна в предаването „На кафе“, че двамата с Петя Дикова са посрещнали Новата година в романтично усамотение. Качили се на Витоша, погледали малко небето и се прибрали у дома. Не искали и да чуват за шумни компании и купони.

„Не знам, може би съм остарял вече за подобни вакханалии. Предпочитам уюта, спокойствието и хубавия разговор с любимия човек. Изкарахме си страхотно с Пипи“, похвали се Илиян Любомиров.
Преди да стане известен у нас с творчеството си,той шест години е живял в Германия.
Учи политология, но не завършва. Предпочита да работи, без значение какво. Най-дълго време изкарва в берлинска дискотека, чийто собственик е българин.
Първоначално Илиян започва от най-ниското ниво в занаята – отсервира чаши, носи лед.

Неприятната работа си струва – изкарва по 100 евро на вечер с бакшишите. Впоследствие се издига до сервитьор и барман. След няколко години в дискотеката бъдещият зет на Сашо Диков започва работа като сервитьор в луксозни хотели. Работи в баровския „Риц“, където една нощ сервира на самия Роби Уилямс. Световноизвестният певец седнал на бара и попитал нашенеца дали го разпознава и какво мисли за него.
„Много си готин, но последните ти парчета са прекалено комерсиални, можеш значително повече“, заявил нахакано поетът.
Тогава Роби станал, отишъл при мениджъра си и поискал Илиян да сервира само на него цяла вечер. Впоследствие 27-годишният поет спестява достатъчно пари и се прибира в България, където започва да пише.

Става известен, а наскоро се запознава и лично с красивата Петя.
Източник: www.kliuki.bg
Дивна, която катастрофира с Кристин Илиева, разкри душата си: Слави Трифонов ме предадеДобилата печална слава певица Дивна разкри, че след катастрофата, в която по нейна вина тежко постра…Jan 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!