Голямата Лили Иванова е имала афера с наш популярен китарист

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дълго време интимната афера между Иван Лечев и Лили Иванова оставаше под похлупак заради категоричното желание на певицата случващото се в спалнята й да си остане само за нея. След края на връзката им обаче китаристът с охота се разприказва за отношенията си с Лили и дори се определи като заместител на Асен Гаргов, пише столичен седмичник.
Двамата се забили на новогодишно празненство и, макар да знаели, че помежду им няма да излезе нещо трайно, те месец след месец продължавали да се срещат в дома на изпълнителката.
Баба-мечта: Лили Иванова оставя 12 милиона си на внуците на сестра си, но им постави условияБогатството на Лили Иванова, което трупа толкова година няма да отиде на вятъра. Според завещанието …Nov 8 2018vijti.com
На 60 години примата не спирала да говори за секс, искала си ласки всеки ден, твърди Лечев.
Иван споделя, че като гаджета с Иванова така и не заживели под един покрив. Освен, че тя не го поканила в дома си на столичната улица “Оборище“ и той не искал да напуска легендарния си апартамент на другата централна улица „Раковска“, където в ергенските си години музикантът е вдигал паметни купони.
“Ходих у тях, преспивал съм, но за една година това не се е случвало повече от 5 пъти“, връща лентата назад Иван.

Докато имал отношения с Лили Иванова, музикантът разбрал защо гаджетата й са вечно хора от обкръжението й. По думите му тя е завършен професионалист, но колкото и да я вълнува работата, има своите човешки нужди, заради което най-често животът я събирал с колеги.
И докато примата на родната естрада е известна като тази, която подема професионални и лични раздели, то в случая Лечев е горд, че именно той прекратил връзката, като я напуснал заради несериозността й във връзката.

Това ли е обаче истината?
Лечев има завидните четири брака зад гърба си. Последно през февруари 2010 г. рокаджията обяви, че се жени за 17 години по-младата Жени Александрова, която среща покрай „Мюзик Айдъл“ две години по-рано – пише ХотАрена.
Точно между първата и втората съпруга Иван Лечев е любовник на Лили Иванова. Аферата се развива бурно, но за кратко в началото на 80-те години на миналия век, когато Иван е тридесетина годишен, а примата – току-що чукнала петдесетака. „С Лили Иванова имахме краткотрайна връзка, да речем от Нова година до пролетта“, разказва в друго интервю Лечев. Според запознати обаче любовта им е била малко по-дълга.

Според източниците на ХотАрена, не Лечев е скъсал с Лили, а любовта им се разпада по най-тривиалната причина – един ден примата заварва младото си лъвче да бори двайсетина годишна фенка в леглото. Бясна, тя вдига зверски скандал и слага точка на интимната забежка. Е, все пак това е голямата Лили Иванова и не би позволила на никого да я разиграва!
Такова нещо не се вижда всеки ден – Лили Иванова се изтипоса без грим пред цяла БългарияЛили Иванова лъсна без грим, папараците я щракнаха напълно натурална Лили Иванова за първи път допус…Nov 2 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!