Антон Радичев с влошено здраве заради бившия си зет: „Такова притеснение няма как да се прикрие. Отразява ми се“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антон Радичев живее в истински ужас, заради който напоследък често вдига кръвно, научи репортер на „ШОУ” от самия актьор. Той стана потърпевш на плановете на вече бившия си зет Богомил Грозев, който искал много да строй голяма къща в Бояна, където семейството да заживее.
Да, обаче в хода на времето, обстоятелствата рязко се променили – новинарят от Нова тв и щерката на актьора Кристина решили да се разведат. Същинските им проблеми обаче, по всичко изглежда, че тепърва ще напомнят за себе си.
За да изтеглят Богомил Грозев и Кристина колосалния кредит, се наложило Антон Радичев да заложи апартамента си, който на практика и към момента се води собственост на банката.
Антон Радичев може да остане на улицата заради зет си Богомил Грозев: Новинарят разорен след разводаБогомил Грозев постави рекорд по най-експедитивно бракоразводно дело и преди дни пред съда разтрогна…Jan 28 2019vijti.com
„В момента жилището ми е на банката. Притеснено ми е, разбира се, как. Положението е сложно. Затова и вдигам кръвно от време на време”, призна с огорчение актьорът. И добавя:
„Аз по принцип страдам от високо кръвно. Периодично ми сменят и лекарствата, за да не привиква организма, но такова притеснение няма как да се прикрие.
Отразява ми се”.
Всъщност откакто драмата с апартамента е на дневен ред, Антон Радичев място не може да си намери. Чувства се и предаден!

„Кредитът към момента го изплаща бившият ми зет, но трябва да си прехвърли ипотеката на негов апартамент. Поне така ми обеща след бракоразводното дело.
Защото той си е построил къщата в Бояна, която толкова искаше –
благодарение на кредита,
заради който аз заложих жилището си. Уж си плаща ипотеката,
но… трябва да я прехвърли, за да ми освободи жилището, за да си е мое”.

Антон Радичев вдигна плашещо кръвно заради бившия си зет
Припомняме, че неотдавна новинарят от Нова тв Богомил Грозев се разведе със съпругата си Кристина Грозева само за 30 минути, подписвайки споразумение.
Но така и не урежда въпроса с жилището на актьора.
Според тиражирани в пресата информации, кредитът, който буквално взима здравето на Антон Радичев,
възлиза на „скромните” 100 000 евро!

Колкото до Богомил Грозев – твърди се, че в съда по време на делото той е приел да поеме разноските по делото и адвокатите, макар че му се искало с жена му да си поделят разходите. Обещал е, че ще плаща издръжка на двете им деца, които имат с Кристина, едно от които е от първия брак на Кристина, но той го е гледал от 5-годишно.
Пред съда Кристина все пак използвала срещу бившия си факта, че още преди да официализират развода си, Грозев заживял и се сгодил за друга жена, което наклонило везните в нейна полза.
Източник: show.blitz.bg
Лора Крумова се връща в Би Ти Ви? Водещата уволнена от Нова, влиза с Антон ХекимянЛора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил прекратен. В момента б…Jan 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!