Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си: Йосиф Сърчаджиев не се интересува и от внучката си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Животът на Александра Сърчаджиева, която загуби любимия си мъж Иван, преповтаря тежката съдба на майка ѝ – покойната актриса Пепа Николова. Звездата на Сатирата сама отгледа Сашка – плод на любовната ѝ авантюра с Йосиф Сърчаджиев, след като той не пожела по никакъв начин да се грижи за детето си. „Йосиф постъпи коравосърдечно, можеше поне от време на време да се интересува от Александра и да се вижда с нея, за да почувства тя, че има баща. Това ще му е грях на съвестта”, коментират в актьорската гилдия.Жестовете и мимиките постоянно ни издават: Какво говори за вас начина, по който свивате юмрукИма добре обосновани теории, че жестовете и мимиките показват много черти от нашия характер и така м…Jan 10 2019vijti.com

След като погреба майка си през 2006 г., във вторник Александра се прости и с любимия си мъж и опора в живота Иван Ласкин, с когото имат дъщеря София. Сега тя ще има нелеката участ да бъде и майка, и баща за малкото си дете. Александра и София бяха обожавани от Ласкин, те, заедно с дъщеря му от първия брак Люба, бяха единственият смисъл в живота на актьора, но той не успя да се пребори с порока си и да продължи да живее, за да бъде до тях. „Сега Пепа и Иван ще ги закрилят двете отгоре”, молят се техни близки. „Александра е млада, мъжко момиче, борбена е като майка си, ще си стъпи на краката”, уверени са нейни колеги.

Скандалната любов между родителите на Александра – актьорите Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, започва в началото на 80-те и по думите на техни колеги връзката им била много силна и красива. След всяко представление виждали влюбените в барчето на Младежкия театър, в трупата на който режисьорът Вили Цанков кани младата непрофесионална актриса. Проблемът бил, че Йоско имал съпруга, дъщеря Ана и доведен син Пролетсин. Пепа така и не успяла да го убеди да се разведе, дори след като забременяла.

В крайна сметка блудният съпруг се прибрал при семейството си и щастието на Александра да има баща до себе си продължило само година след появата ѝ на бял свят. С раждането ѝ Сърчаджиев я припознава и ѝ дава своята фамилия, но 12 месеца по-късно завежда дело за отнемане на родителските права и волно или не, наказва още повече втората си дъщеря, без тя да има вина за забранената любов между него и майка ѝ. Не спечелва делото, но пропастта между него и Пепа става толкова непреодолима, че те никога не си проговарят, а Йосиф и до днес не поддържа контакт с детето, родено от страстната им връзка. Самата Александра казва, че се е виждала с баща си само един-единствен път, когато е била на 11 години, в една сладкарница, за 2-3 сладоледа. От тогава до ден днешен, както и самата Александра е казвала неведнъж, „този човек не съществува“.

Преди по-малко от година Сърчаджиев за пръв път проговори за отношенията си с покойната Пепа, която почина през 2006 г., хвърляйки бомба в пространството с откровенията си. „Разбих сърцето на Пепа Николова! Не мога да върна времето назад, но ако можех, просто щях да я подмина, нямаше да се запозная с нея, за да не разбивам сърцето ѝ, защото моето винаги е принадлежало на жена ми Райна“, каза Йоско.

„Знам, че в следващия живот ще се издължа за греха, който имам към дъщеря си Александра, длъжен съм. Ето, наскоро ми се присъни Пепа. Нищо не ми каза, само ме гледаше тъжно и строго“, сподели още актьорът. От години Сърчаджиев не обича да споменава талантливото си момиче от Пепа Николова по никакъв повод. Твърди, че за всичко, което става около нея, го информират приятелите му – кое тв риалити води, какво играе, как се справя. Той си мълчи и не ги разпитва дори за внучката си София, родена от любовта на Александра с Иван Ласкин.

„Не може да ти е баща човек, който никога не се е грижил за теб, той не ми е баща, води ми се биологичен баща – каза преди време Александра за Йосиф Сърчаджиев. – Не мога да си представя какъв човек трябва да си да не поглеждаш детето си, което е останало самò на този свят, да не знаеш гладно ли е, жадно ли е и да си лягаш”. Когато майка ѝ Пепа починала, Сърчаджиев ѝ пратил есемес: „Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф“. Според Сашка в такива случаи или човек трябва да вдигне телефона и да се обади, или просто да замълчи. „Звънях един месец на докторката му да питам как е той, исках да го видя, но не знаех как ще реагира, а знаех, че не е хубаво да се вълнува. Затова не отидох, но всеки ден звънях да питам как е – разказа тя за времето, когато Сърчаджиев беше много болен. – Да е жив и здрав. Нямам какво да прощавам, той ми е безразличен. Не го мразя, защото омразата също е вид любов”, каза още Александра. Калин Терзийски отвратен от злобата и омразата: Злобни и грозни българи се нахвърлят да разкъсват дори покойнициКалин Терзийски е отвратен от злобата и омразата в много българи! Писателят Калин Терзийски не се сд…Jan 10 2019vijti.com
Източник: retro.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!