Търновец направи истински фурор със свои мехлеми от билки за хемороиди, акне, кожни и други болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Търновецът Христо Христов направи истински фурор по света и у нас със свои мехлеми от билки против хемороиди, разширени вени, акне, псориазис, себорея и други досадни кожни болести. За 5 години е продал по целия свят над 20 000 опаковки от вълшебната си козметика, чиято рецепта е негово дело. Кремовете са регистрирани в здравния портал на Европейската комисия и се предлагат онлайн във всички здравни сайтове. Цената е между 21 лв. и 30 лв. Опиталите казват, че са се спасили от досадните заболявания. Христо не е лекар, нито лечител, нито билкар и неговите мехлеми не са лекарства.Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни
Голямата Лили Иванова…
Nov 1 2018vijti.com

Той е препатил мъж на 60 г., който е обиколил света и е работил какво ли не. Обича смелите и рискови начинания и адреналина. След дълъг гурбет по света той от 4 години се е застопорил във В. Търново и дори се чуди сам на себе си.
Преди 8 години първо изцерил себе си.
Търновецът страдал от хемороиди като повечето хора, които обаче смятат за срамно да си признаят. Ползвал всички познати лекарствени средства, които се предлагат, но успех нямало. Преди 8 години му дошло прозрение, че може да ползва знанията си за билките от детството.

Прочел и доста литература и започнал с бъркането – невен, смрадлика плюс още три билки и свинска мас се превърнали във вълшебния мехлем за Христо. След това той усъвършенствал технологията си, а приятели и познати го насърчили, защото и те имали полза от илача му „Хемокил“.
„В началото бе трудно и след доста комбинации нацелих точните билки и точните пропорции, които помагат. Няма да кажа точната рецепта по обясними причини, защото тя не е патентована. Всичко е 100% натурално, билките се бъркат със зехтин и престояват 24 часа. Загрява се, цеди се, слагат се пчелен восък и кокосово масло, пак се цеди и се извлича, после се пакетира и се предлага.

През 2012 г. бе първото пласиране. През това време аз ходих в Тайланд, където се предлага най-лютата храна на света. На мен нищо ми нямаше, след като пробвах от моите мазила“ – с усмивка разказва Христо Христов.

Работи на ишлеме, купува билки и внася пчелен восък

След това експериментът прераснал в сериозно производство, а Христо Христов вече започнал да внася от Испания зехтин от най-високо качество. После заминал за Испания, където пласирал първите 500 опаковки и след това започнало голямото търсене на мазилата му. Предложил мостри на различни компании в Англия, Германия, Испания, Саудитска Арабия, Чехия, Словакия, Гвинея и т. н. Търсенето станала сериозно. Отделно негови познати и приятели от България и света пробвали и след положителния ефект идеята се оформила – ще се прави бизнес от тази рецепта!

Така се стигнало до създаването на фирмата „Минерва интернешънъл“ ООД, в която 12% има съпругата му Петра. Христо с гордост обяснява,че продава за една от най-големите фирми в света – „Амазон“. Сега чака поръчка за над 30 000 опаковки от всичките си мехлеми.
„При тези показатели вероятно на друго място щях да съм мултимилионер, но не съм. Не се чувствам и преуспял българин, но се чувствам полезен българин, защото гарантирам, че това, което предлагам, помага и има доказателства. Заради това си мисля, че такава мисия в живота е доста важна и благородна, другото е въпрос на късмет, а пък слава не ми е нужна“, споделя в края на нашата среща Христо Христов.Билката, записана в Библията, която може да излекува всички болести, с изключение на смърттаБожие растение, билка, единствената, описани в Библията и Корана! Хората вярвали, че Бог я е създал,…Oct 29 2018vijti.com

Нели СУКОВА

Източник: Борбабг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!