Разделете се с гастрита и киселините в стомаха завинаги: С този метод забравяте от раз за острата болка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Киселините в стомаха и гастритът са две от най-разпространените заболявания в последните години. Обикновено щом поставят диагноза гастрит, лекарите предписват много стриктна диета, като от хранителния режим са изключени много от любимите ни храни. Симптомите на гастрита са повече от неприятни – остра режеща болка, която продължава по няколко часа и трудно се повлиява от болкоуспокояващи лекарства. Причините за заболяването са много разнообразни. Медиците са категорични, че сред най-сериозните от тях са както неправилното и нездравословно хранене, така и други фактори като стрес, честа употреба на алкохол, някои от антибиотиците, които използваме, както и общата неправилна работа на имунната система, поради нейното отслабване.
Наричат я точката на 100-те болести или точката на дълголетието: Вижте къде е и какво да направите, за да се радвате на здраве и дълъг животТака е известна в Япония, докато в Китай я наричат „точката на дълголетието“. И двете названия са пр…Dec 28 2018vijti.com

ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДВА ОСНОВНИ ТИПА ГАСТРИТ – ОСТЪР ГАСТРИТ И ХРОНИЧЕН ГАСТРИТ.
При първия тип в стомаха влизат бактерии, които дразнят лигавицата и причиняват болката. Хроничният гастрит се характеризира с гадене и повръщане след ядене, изпотяване, замайване, диария и тежест в стомаха. И за двата типа гастрит може да се приложи лечебна природна смес, която има доказан ефект, ако се прилага редовно в продължение на 3-4 месеца, съобщават руски експерти. Ето и тяхната рецепта. Необходими продукти: 2 средно големи моркова; 1 суров обелен картоф; 1 чаена лъжичка настърган корен от джинджифил; 1 зелена ябълка; няколко сушени сини сливи; сокът на един лайм; натурален пчелен мед за подслаждане на сместа (добавя се по желание).

Начин на приготвяне: Пасирайте всички съставки без меда до получаването на хомогенно пюре. При нужда, добавете меда за подслаждане, докато вкусът започне да ви харесва.
Приемайте по 1-2 супени лъжици от лечебния коктейл всяка сутрин, веднага след закуска.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Този продукт просто прави чудеса със здравето ни! Само научете как да го използватеВинен или ябълков оцет предпочитате?! След като прочетете редовете по-долу ще спирате избора си вина…Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!