Първо тази смес ми се видя доста странна, но вече я препоръчвам горещо на всеки, който иска да има гъста и здрава коса

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Падането на косата е по-разпространено при мъжете. Но и дамите не са застраховани. А е изключително потискащо за една активна жена да откри десетки косми по възглавницата си след сън. Или на четката си за коса, след като я е разресала. Причините за това могат да бъдат различни: наследственост, дефицит на витамин В, недостиг на витамин А, отсъствие на протеини, анемия (недостиг на желязо), бърза загуба на тегло, физическо напрежение, стрес, стареене и др. Днес ще ви предложим една ефективна рецепта, с която ще ускорите растежа на космите, но също така и ще възстановите естествения цвят на косата си. Всичко това става благодарение на едно растение – розмарин. А ето и какви са съставките на това природно средство: 2 супени лъжици сух розмарин и ½ чаена чаша екстра върджин зехтин.
Любимата ми маска с горчица, от която косата ми расте като луда и се сгъсти само за месецГорчица на прах е отдавна известно средство, отличен стимулант на растежа на косата Дори и съвсем ма…Jan 3 2019vijti.com

ДОБАВЕТЕ РОЗМАРИНА В ЗЕХТИНА, СЛЕД ТОВА ЗАГРЕЙТЕ СМЕСТА В МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ОКОЛО 2 МИНУТИ
Ако не притежавате микровълнова печка, можете да сварите съставките на водна баня. Оставете сместа да се охлади, изсипете в херметически затварящ се съд и оставете я да престои в продължение на 3 дни на стайна температура.. След това маслото може да се използва за увеличаване растежа на косата. Просто разтривайте скалпа с няколко капки масло – повторете процеса 3 пъти на ден за най-добри резултати (сутрин, следобед и преди да заспите). Измийте косата си както обикновено сутрин и косата ви ще расте като луда. Опитайте сами лечението и обещаваме, че ще бъдете изумени от резултатите!

И още един съвет от специалистите: Сведете до минимум миенето на косата
Честото подлагане на косата под душа и третирането й с всевъзможни шампоани определено ще доведе до лесното й изтощаване, дехидратиране, а оттам и до загубата на нейния обем. Изтъняването на косъма е съпътствано и със загуба на ценни хранителни вещества, което е сериозен фактор, водещ до косопад. Достатъчно е 1-2 пъти седмично да миете косата си. Ако косата ви е склонна към омазняване и предпочитате да я миете по-често, използвайте натурални средства с отмиващо действие. Добре е, също така, да инвестирате и в използването, между две измивания, на сух шампоан. Той помага косата да запази чистотата и блясъка си. Не пренебрегвайте и ролята на балсама. Той ще възвърне и съхрани нужното за косата ниво на влага.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Изпробвайте този трик и ще се радвате на гъста коса, действа безотказноРициновото масло им доказани противовъзпалителни, болкоуспокояващи, противовирусни и противобактериа…Dec 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!