Потопете за 30 минути краката си в тази смес. Ще почувствате голямо облекчение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки иска да води здравословен начин на живот, но в забързаното ни всекидневие това става все по-трудно. Затова от време навреме е хубаво човек да се подлага на процедури за детоксикация и пречистване. Има много методи да се направи това – например с хранителен режим. Разбира се, много често хората прилагат традиционния метод – разчитат на лекарствени средства. Те обаче доста често са необяснимо скъпи, а много от тях имат и странични ефекти. Ние обаче ще ви предложим един трик, който е напълно естествен, изключително лесен за изпълнение и страшно евтин. Като приложите този метод ще станете по-здрави и ще изчистите организма си от токсините по естествен начин.
Ако краката и ръцете ви са студени, това значи, че сте застрашениУсещането, когато краката и ръцете ни са студени, е ужасно. Освен това е начин на тялото ни да ни по…Jan 22 2019vijti.com

А те се трупат в тялото ни непрестанно – дали от прием на нездравословна храна (полуфабрикати) или дори от дишането на мръсния въздух в града.
Ето какво трябва да направите. Напълнете две трети от съд с топла вода.
Добавете в него чаша ябълков оцет (за предпочитане домашен). Разбъркайте.
Накиснете краката си в тази смес и ги дръжте там половин час. След това ги изплакнете със студена вода. Тази баня за краката помага срещу сухи петна по кожата на краката, помага срещу гъбични инфекции, облекчава признаците на стареене и отпускане на мускулите на цялото тяло.

Също така уморени крака могат да се лекуват с ваничка с добавка на 2 капки етерично масло от конски босилек или мента. Краката трябва да се държат в нея не по-малко от 15 минути. Резервен вариант – отпускащо масло за масаж на стъпалата. За приготвянето му са необходими 20 капки масло от розмарин, 15 капки масло от конски босилек, 10 капки ментово масло и супена лъжица зехтин.
Какво да правите, ако краката ви се изпотяват силно? За това се разказва в книгата „В царството на ароматите“. Вана с добавка на 5 капки масло от розмарин и 2 капки лимонов сок оказва двойно въздействие: премахва умората и неутрализира миризмата на пот.
На мъжа ми цял живот му миришат краката, докато една приятелка не ми каза за този хитър трикСайтът zajenata.bg ни дава едно страхотно решение при изпотяване и миризма на краката. Просто ги ки…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!