Лесно пречистване от токсини: Пием тази течност преди лягане и на сутринта няма да има и следа от отровите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ясно е, че през деня организмът ни трупа различни токсини и отрови. Това се дължи на мръсния въздух и на забързания начин на живот. Важно е да се пречистваме от тях, за да можем да имаме здрав организъм. А най-добрия метод, за да го постигнем, е природният. Повечето хора използват джинджифил и лимон за пречистване, които безспорно са много ефективни и полезни, но малкоизвестно е, че магданозът е също толкова благоприятен. За да пречистим тялото си можем да си забъркаме коктейл, за който са ни нужни: сок от 1/2 лимон, една връзка магданоз, 1 чаена лъжичка канела на прах и половин литър вода. Сипваме всичко в блендер и разбиваме, докато получим сок. След това пием от чудотворната напитка всяка вечер преди лягане и резултатите няма да закъснеят. Добре е да пием коктейла две седмици, като е хубаво да имаме и разтоварващи дни.
Супата на леля Зина е вълшебна: Чисти тялото от токсини и помага на имунната системаИзчистването на организма от токсини и укрепването на имунната система са два от най-важните фактори…Feb 7 2019vijti.com

В тези дни е най-добре да хапваме само плодове и зеленчуци, за да си почине тялото ни. Магданозът е много подходящ за целта, защото от една страна стимулира метаболизма и така се отърваваме от излишните мазнини, а също така премахва и ненужната течност от организма. Разбира се, съветваме ви преди да прибегнете до този метод да се консултирате с лекар, който да ви увери, че вашият организъм ще понесе магданоза. Магданозът не се препоръчва за бременни и за хора с проблеми с пикочния мехур и бъбреците.
НАЙ- ДОБРИТЕ ХРАНИ ЗА ПРЕЧИСТВАЩА ДИЕТА
Едни от най- известните пречистващи диети са течната диета или дезинтоксикиращата диета, две алтернативи, които се базират на консумацията на зеленчуци и протеини.

Също изобилстват диетите с една основна съставки като диетата с артишок, с ябълка и др.
Ето една много добра възможност:
Закуска: чай или кафе без захар, 1 печена филия от диетичен хляб, 1 плод
За обяд: салата, пилешко филе или риба на скара, диетично кисело мляко за десерт.
Вечеря: крем- супа от зеленчуци, парче сирене или шунка.

Между храненията можете да хапвате плодове или кисело мляко. Не забравяйте да пиете вода.
Тази пречистваща диета не съдържа мазнини или въглехидрати, така че не трябва да продължава повече от 1 седмица, особено ако правите упражнения и харчите енергия. След като я приключите се захранвайте малко по малко, докато вкарате всички групи храни в менюто си.
Само 3 ореха на ден и всички токсини от тялото заминават. Но е много важно как ще ги приготвитеВ рецептата, която ще ви предложим, няма нищо странно. Ще ви научим как да си направите „покълнали о…Jan 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!