Д-р Емилова ни задължава да се погрижим за здравето си с режима на Петър Дънов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съветите на Петър Дънов са нещо велико за българите, които продължават да се придържат към тях вече толкова години. И не за друго, а защото наистина са ефективни. Дори експерти като д-р Емилова се прекланят пред силата и дарбата на лечители като Дънов, Ванга, Димков и други. Именно обичаната от мнозина д-р Емилова предизвиква да се погрижим за здравето си. Но този път не по нейна рецепта, а по режим на Петър Дънов. Той се спазва точно десет дни, след които просто няма да се познаем. Разбира се, в добрия смисъл.
Ще се почувстваме значително по-здрави, енергични и свежи. А паралелно с това с радост ще установим, че сме свалили до 5 килограма от теглото си. А може и повече, зависи от това колко е наднорменото ни тегло.Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

Сигурни сме, че болшинството от вас са отлично запознати с режима на Дънов или още наречен житния режим. Може би обаче не всички са го правили или са искали, но не са смятали, че ще имат воля да издържат до края. Направете го напременно, защото усилията си струват цената в троен размер. А и десет дни не са толкова много.
Във всеки един от дните по режима трябва вечерта да поставим 100 грама жито в термос и да го залеем с вряла вода. Термосът се затваря хубаво и така житото престоява цяла една нощ. На другата сутрин и на гладно трябва да изпием т.нар. житена вода.

Тя обаче се пие не чиста, а с добавени към нея лъжичка мед и половинка лимон. Пием само водата, но житото не го изхвърляме – да не сте си и помислили. Тези сто грама от набъбналото жито си ги разделяме на три части и ги ядем като основни хранения три пъти през деня.
Заедно с житото можем да консумираме до три лъжици мед, девет ореха, три ябълки и още до два лимона. Д-р Емилова бърза да предупреди, че на втория или третия ден някои може да получат временно неразположение. Но това не бива да ги плаши изобщо.

“Неприятното усещане ще премине бързо. А го получаваме, защото организмът ни започва да се настройва по-бързо към пречистване. И започва да изхвърля всички вредни вещества и токсини, които са го задръствали”, обяснява д-р Емилова.
Както знаем, орехите правят чудеса за мозъка, медът пречиства кръвта, а ябълките са много полезни за сърцето. Гарантирано няма да умрем от глад, но ще сме много по-здрави след това. Трябва да се уточни обаче, че алкохолът е изрично забранен през целия период – нито капка.

След като изминат посочените десет дни, е добре да се захраним първо с известната “ангелска супа”. Тя съдържа моркови, картофи, магданоз и лук, но не и сол в състава си. Д-р Емилова уверява, че не само ще сме доста по-слаби след това, но и много по-здрави.Баба Гина от Лехчево: На хиляди съм споделила рецептата си за здраве, един недоволен нямаБаба Гина Трифонова от село Лехчево признава, че стига да може, би помогнала на всички – поради това…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!