Бабиният домашен мехлем ще ни отърве завинаги от болката в ставите, приготвя се лесно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лютите чушки определено не са любимата храна на всеки. Но понякога в името на здравето ни се налага да използваме и неща, които не са ни сред предпочитанията. Такъв е и случая с лютите чушки. Те са основната съставка на този мехлем против болките в ставите. Домашният бабин лек е полезен, защото има противовъзпалително действие и помага при ревматизъм, невралгия и болки в ставите. Продуктите за мехлема са:
10 свежи люти чушки, 2 чаши студено пресован зехтин и стъклен буркан с вместимост 1 литър. Първо трябва да измием чушките и да махнем дръжките им. После ги смиламе в блендер или робот. Когато сме готови ги слагаме в буркана и добавяме зехтина към тях. След това трябва да оставим да престои за една седмица на студено и тъмно място, като е важно да разбъркваме от време на време.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

Когато този период изтече прецеждаме сместа през марля или цедка.
Съхранението се случва в хладилника. Когато усетим болка трябва да намажем мястото с мехлема. В началото е добре да правим втриванията по няколко пъти на ден и да превържем стегнато мястото след това. Очаквания резултат е да усетим мястото затоплено, но не горящо. Когато мине известно време е добре да намалим масажите с маслото на веднъж дневно.
Ето и още едно средство, с което също може да си помогнете:
Джинджифил за ставни болки

Редица проучвания доказват, че джинджифилът има изключително силни болкоуспокоителни свойства. Той е също толкова ефикасен срещу болки в главата или ставите, колкото и аналгетиците. Намалява неприятните усещания без да притежава негативните странични ефекти на медикаментите. Активните му вещества пряко влияят на ванилоидните рецептори, отговорни за болката. Свойствата му се дължат на две основни съставки – шагол и гингерол, които имат силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.
Той чудесно стимулира храносмилането и подобрява чревната перисталтика. Освен това успокоява лигавицата на стомаха и балансира секрецията на стомашни сокове. Коренът е отлично средство за пречистване на организма и за отслабване. Джинджифилът разширява кръвоносните съдове и подпомага кръвообращението. Той е един от най-мощните антиоксиданти.
Не можех да стана от леглото, заради болки в ставите, а спасението се оказа толкова лесноБолката в ставите е изключително неприятна. Не само защото ни боли, но и защото ограничава възможнос…Jan 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!