Кои зодии имат най-висока сексуална съвместимост според хороскопа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В астрологията всяка зодия има свое горещо съвпадение. Дали вашата е пара, получена между Огъня и Водата или пък смесица между Вода и Земя? Искате да разберете къде сред зодиите да намерите вашия най-подходящ партньор – прочетете този хороскоп, който ще ви ориентира.

Китайската астрология не бърка – научи какъв човек си, според методиката 9 звездиУважаеми читатели, сега ще ви запознаем с един древен китайски метод за самопознание, съчетаващ нуме…Nov 8 2018vijti.com

Овен
Горещият и страстен Овен обича предизвикателствата в леглото, затова кой по-добре от Близнаците може да му запали огъня? Кокетната природа на Близнаци и непрекъснатото им желание за промени и новости съответства на бързото темпо на Овните. Това ще осигури на представителите на тази зодия много, много вълнения. Въздушната интелигентност и остроумието на Близнаците също ще държат интереса на Овена дълго след първоначалната страст, давайки шанс на този дует за повече от едно или две горещи преживявания.

Телец
Противоположностите наистина се привличат, а в случая на Телеца и Скорпиона, противоположностите не само привличат, но те нямат да могат да се наситят един на друг! Чувственият и земен Телец е магнетично привлечен към дълбочината и страстния интензитет на водния Скорпион. Многопластовият характер на Скорпиона ще поддържа Телеца винаги заинтригуван. Химията между тези две зодии създава магнитна сила, която е очевидна дори за околните.

Близнаци
Любопитни, бъбриви и забавни, Близнаците обичат да експериментират и бързо се отегчават. Пионерският дух на Овена успява да задържи Близнаците ангажирани и без дъх, показвайки им необичайни начини да прекарат времето под чаршафите. Заедно тези два знака се движат през живота с бързи темпове, поглъщайки вълнуващи и интересни преживявания възможно най-бързо. Техният споделен ентусиазъм и дръзкият дух ще поддържат този дует заедно дълго.

Рак
Подобно на Луната, страстната природа на Рака се променя се постоянно. Земният Козирог осигурява на този воден знак стабилна и твърда емоция, което предизвиква Рака наистина да се пусне и да се отдаде на преживяванията. Противоположният характер на тези знаци създава тайно и секси напрежение между тях, такова, с което само те може да са наясно. Природата на Козирога събужда в Рака желанието да успокои вътрешния звяр, който се намира в този знак.

Лъв
Лъвът няма търпение да угоди, наслаждавайки се на оценката и вниманието на публиката както в спалнята, така и извън нея. Очарователната Везна знае точно какво да каже и как да извади най-доброто от него, насърчавайки Лъва към „представление“, с което малцина могат да се състезават. Безпроблемната способност на Везните да създава романтичен фон за страстни преживявания също подхранват желанието на Лъвовете към драматизъм. Но, този рев, скоро ще се трансформира в доволно мъркане.

Дева
Когато Девата се отпусне, силното внимание на този земен зодиакален знак към детайлите наистина може да се изплати между чаршафите. Интуитивните Риби знаят точно какво да направят, за да помогнат на Девата да избяга от ежедневието и да се съсредоточи върху по-важни въпроси. Пренасяйки магическото си въображение в спалнята, Рибите помагат на Девата да захвърли задръжките си и да се отвори. Девата пък ще помогне на Рибите да достигнат нови висоти на удоволствие и блаженство.

Везни
Красиви, дипломатични и артистични, Везните искат сексът не само да бъде физическо удоволствие, но и да изглежда добре. Лъвът може да превърне дори и най-скучните преживявания в легендарно добро време. Той ще даде Везните трайни спомени от романтични срещи, изпълнени с драматизъм, интензивност и вълнение. Везните обичат експанзивния подход на Лъва към любовта и са пристрастени към желанието на Лъва да направи всичко, за да им угоди и да ги забавлява в спалнята.

Скорпион
Магнетичната сила на Скорпиона е нещо, на което е трудно да се устои. А, сексапилът му е легендарен. Въпреки това земната природа на Телеца успява да осигури на Скорпиона точно онзи вид предизвикателство, което този воден знак обича. Стабилен и доволен, Телецът е оазис на спокойствие, който само чака да се раздвижи. Скорпионът е повече от заинтригуван от природата на Телеца и ще направи всичко, за да генерира интерес в този втори знак на зодиака.

Стрелец
Забавен, любящ, приключенски и рисков – Стрелецът винаги е готов за почти всичко. Находчивата природа на Водолея обаче е една крачка пред знака на Стрелеца, създавайки дневни връзки и вечерни срещи, които никой друг не би могъл да му осигури. Стрелецът обича да се чувства леко необикновен и е електрифициран от необичайния подход на Водолея към любовта и секса. Тази двойка може да създаде светкавици в леглото.

Козирог
Подходът на Козирога към чувствените въпроси, като всичко останало в живота, е дълбоко сериозен и отдаден. Този знак не обича нищо повече от това да се среща с Рак, който му осигурява точно нужното количество емоции и страст. Раците внасят емоционален щрих в срещите си, помагайки на Козирога да отиде по-дълбоко и да действа с по-голяма интензивност. Заедно тези два противоположни знака могат да създадат горещи срещи между чаршафите, които са незабравими.

Водолей
Причудливият Водолей обича да изненадва с нови и необичайни методи в спалнята. Като скитника на зодиака, той действа като водач на Водолея за изследване на неизвестното. Стрелецът е ценител на разнообразни техники за изживяване на удоволствието и обича да ги споделя с Водолея, който винаги е готов за предизвикателства. Заедно този дует се впуска в нова и девствена територия, готов е да опита всичко, което животът може да предложи.

Риби
Риби има богат живот, пълен с интересни срещи и ситуации. Когато земната Дева идва, за да съживи въображението на Рибите, нещата се нагряват. Рибите обичат способността на Девата да цели по всички правилни места с перфектно внимание към детайла. Докато тези двамата изследват фината граница между фантазията и реалността, те създават синергия, която е уникална.

Всяка зодия си има духвно животно – Рак-куче, Дева – орел, Везни – панда, Лъв  Той трябва да избере вас, казват наследниците на племето навахо. Обикновено, продължават още те,…Dec 3 2019vijti.com

Източник: www.flashnews.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!