Де тоз късмет: Зодиите, които имат най-голям шанс да спечелят от тотото

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки обича бързите пари, особено тези, които идват неочаквано от някаква игра или лотария. Обаче ако не играете тото, то шансът да спечелите определено е нула.
Но когато от време на време пускате по някой фиш, то шансът става вече 1 на милион. Но определено астрологията показва, че някои зодии са много по-големи късметлии на такива игри от други.
Дори и да не вярваме в зодии, все пак може да имаме едно на ум, че зодията ни носи късмет и трябва да опитаме да хванем големите пари. Според последни астрологични изследвания няколко зодии имат шанс за добра печалба.
Петте най-проклети зодии, с които трудно можеш да излезеш на главаИма зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв …Jan 23 2019vijti.com

Овен. Овните по природа са доста пъргави и гъвкави, притежават страхотна интуиция за нещата. Те обичат всякакъв тип игри, защото това им носи вълнение, емоции и те се забавляват от самата игра, независимо от изхода й. Целият живот за тях е вид игра, а те се стараят да блестят – да бъдат винаги едни гърди пред другите, да са най-добрите. Лошото е, че често не се замислят над последствията и си патят от това. Затова понякога вдигат залога, което често води до доста по-големи загуби и щети. Но като цяло всички овни са късметлии още по рождение, така че не трябва да изпускате шанса си, ако сте от тази зодия.

Телец. Една от най-упоритата и търпелива зодия. Телците са много издръжливи, винаги мислят два хода напред и рядко допускат грешки. Не обичат прибързаните решения и действия, което ги прави добри играчи в по-дългите предвиждания. Не обичат моментните и спонтанни игри. Предпочитат игрите с карти, където им върви доста. Телецът е наясно, че винаги времето е на негова страна и знае как да се възползва от късмета си.
Скорпион. Скорпионите са абсолютни късметлии и понякога без да мислят и да го очакват късметът сам идва при тях съвсем непредвидимо. Любопитството провокира късмета им, така че те трябва да опитват да играят на тото или томбола.

Рак. Много добре оценяват дадената ситуация. Имат реална преценка за нещата, те просто ги „чувстват“. Те могат да предскажат развитието на нещата, затова се вслушвайте в тях. Късметът ги обича, когато го търсят.
Лъв. Лъвовете не трябва да пропускат тото и лотарийните игри. Те не обичат да играят с повтарящи се числа, обичат разнообразните игри. За тях в числата има особена мистика и те си ги подбират не на случаен принцип. Дерзайте, лъвове и играйте – имате шанс!
Дева. Като цяло това е земна зодия, която доста обича разнообразието и забавленията.

Обичат да редят пъзели, да разгадават мистерии, да играят на всякакви игри – в това число и хазартни. Положителна черта е, че те са търпеливи, но от друга страна са дистанцирани. Трябва да пускат тото, защото късметът ги обича, но когато пускат фиша, трябва да са убедени, че ще спечелят.
Някои зодии са се родили със златни сърца – ако принадлежите към тях, сте истински щастливецВие сте истински щастливец, ако принадлежите към една от тези три зодии, или ги имате в обкръжението…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!