Всички жени са птици: Разбери и ти каква си с този точен римски хороскоп, при който няма грешка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички жени са птици – това е заключението на римските мъдреци, които са разтълкували жената според датата й на раждане. Сега ще се убедите колко точни са техните предсказания и що за птица сте!
1-31 януари – ФЕНИКС
Символ на безсмъртието и Възкресението. Жар-птицата умира, но с пренася в жертва, за да помогне на другите. Птицата се свързва с Христос, който възкръсва на третия ден на кръста и става безсмъртен, както и с Райската градина. Хората, които са подени януари месец са със силен дух и несломима воля и решителност. Винаги казват каквото мислят, за тях истината трябва да бъде чута, въпреки, че това може да им навреди.
Месечен хороскоп за януари 2019: Интересни неща ви очакват през първия месец от новата годинаОвен Вие, Овни, в работата си ще намерите признание през месеца, стига да успеете да канализирате пр…Dec 21 2018vijti.com

Доста са интелигентни по природа, имат страхотни идеи, могат да излязат от всякаква заплетена ситуация. Схватливи са и имат силна интуиция за нещата, която трябва да слушат по-често. Всеотдайни са и не отказват помощ на хората около тях. Оптимисти са и вярват в доброто, но не трябва да забравят, че трябва да хванат подходящите моменти. Любима поговорка: „Желязото се кове, докато е горещо“.
1-29 февруари – КЪЛВАЧ
Кълвачът е символ на магическа сила, счита се, че е пророческа птица. Пазител е на Зевс, Ромул и Рем. Птицата е приравнявана с Бога на войната от индианците в миналото.

Всички хора, които са се появили на бял свят през февруари са изключително добронамерени, сърдечни, прозорливи и сдържани. Умни са, а когато някой е пострадал, обичат да му помагат, независимо дали е познат или не.
Изпълнителни и емоционални, а когато открият любовта са способни да се жертват за нея.
Чувствата понякога ги подвеждат и те правят глупости, но бързо осъзнават, че не е това пътя и се поправят. Поговорката „Не оставяй питомното, за да гониш дивото“ е присъща за тях
Те имат силно развито чувство за дълг и стриктно изпълняват своите задачи.

Силно емоционални са и ако се влюбят, са способни на всякакви жертви в името на любовта. Нерядко вършат големи глупости под диктовката на своите чувства, но веднъж осъзнали, че грешат, се отдръпват, за да не се върнат никога повече. За тях е в сила поговорката: „Не оставяй питомното, за да гониш дивото“.
1-31 март – ЛЯСТОВИЦА
Птицата, която дава началото на пролетта. Тя символът на надеждата, на късмета и щастието. Това е птицата на Афродита. Хората, родени през март са верни и дръзки. При тях винаги промените са благоприятни, обичат да помагат на пострадали хора.

Те са с голямо сърце и обичат да вдъхват надежда. Държат на приятелите си и не ги предават, не обичат да ги лъжат и те самите да лъжат. Търпението им се изчерпва чак когато някой прекали. Имат безпогрешна интуиция, но трябва да помнят че: „Първата мисъл е от Бога, втората – от Дявола“.

1-30 април – СОКОЛ

Това е символът на победата и свободата на духа. Соколът олицетворява смелост и стремеж към по-добър живот. Олицетворява богът на слънцето – Ра. Соколът не търпи да е подчинен на нещо и някого. Иска да лети свободно, което показва, че хората, родени април месец се славят като отлични водачи, които могат да излязат от всяка ситуация. Обичат да защитават правата си, градят различни стратегии и не обичат да прибързват. Когато дойде моментът за това, те атакуват. Девизът им е „Атаката е най-добрата отбрана“. Не са злопаметни и ако някой ги е обидил, а после се е разкаял за постъпката си, те прощават. Мразят да им се говори зад гърба и щом разберат това, решават да накажат човека, който им го е причинил. Латинската поговорка „Във виното е истината, във водата – здравето!“ е идеална за тях. Трябва да пазят здравето си и да не пият много алкохол.

1-31 май – ФАЗАН

Китайците в древността го характеризират като символ на светлината. Той е олицетворение на късметът и успехът в живота. Фазанът закриля зараждащият се живот и го пази от злини и външни вмешателства. Това е емблемата на императора на Китай в миналото. Всички хора, родени през май, се славят като много упорити и търпеливи. Постоянството е основната им черта. Не бягат от работа, дори и тя да е много и трудно, но понякога имат нужда от начален тласък от някой друг, за да се мотивират. Реалисти са, доста уравновесени. Ако обаче някой скрие истината от тях и ги лъже, те се разгневяват жестоко. Никога няма да забравят стореното, злопаметни са. Ще намерят начин да отмъстят и ще помнят отмъщението си дори след половин век. Поговорката „Бързата работа е срам за майстора“. е присъща за тях.

1-30 юни – ПЕЛИКАН

Символ на саможертва и милосърдие. В древността пеликанът хранел малките си с кръвта си. Символ е и на разпъването на кръста и избавлението с цел пречистван чрез кръвна жертва. Юнските хора се славят като упорити и пълни с амбиция. Могат да преодолеят всички препятствия и постигат поставените си цели. Следват своя план докрай, докато постигнат набелязаната си цел. Могат доста лесно да свикнат и да се адаптират в различна среда и сред непознати хора. Доста са находчиви, а интелигентността им са в тяхна полза. Винаги избират най-правилният път, когато се налага. Трябва да обръщат обаче повече внимание на здравето си, защото често го забравят и пренебрегват. За тях с пълна сила важи поговорката: „Без здраве, дори и с имот – празен живот“.

1-31 юли – ПАУН

Всички познават и се възхищават на тази красива птица. Тя е символът на Дървото на живота и на слънцето. Олицетворява безсмъртието, дълголетието и любовта. Паунът е идеален прогнозатор на времето. Когато в древността той е бил превъзбуден, това означавало, че ще вали и ще има буря. Птицата е олицетворение на състраданието, великолепието, царствеността. Опашката му се разперва и заприличва на ореол, което означава, че е бил символ на светците и емблемата на цариците. Това, че паунът е глупав и високомерен със сигурност е слух, който е лъжа. Хората, които са родени през юни, се славят като благородни и природо интелигентни. Никога няма да видите дребнавост в тях. Т вярват в доброто и са сигурни, че нищо не може да ги застраши. Но често се опарват и тогава разбират, че това е само една тяхна мечта. Вследствие на това успяват да направят стена, която да ги пази от външни неблагоприятни намеси. Преминават през доста трудности в живота, но успяват да осъществят мечтите си. За тях важи поговорката от Теренций: „На умният подобава да изпробва всички средства, преди да прибегне до оръжието“.

1-31 август – ГЪЛЪБ

Това и символът на душата, която преминава от нашия към отвъдния свят. Гълъбът именно е птицата, която е кръжала над Дева Мария. Той олицетворява светлината и е свещената птица на Венера. Според японската митология, гълъбът е богът на войната, а гълъбът с меч олицетворява мирът и дълголетието. Като цяло гълъбът си е войнствена птица, за разлика от кротката гугутка и е способен да се бие до смърт за троха хляб. Хората, които са родени през август, са с кротък характер и имат търпение. Но когато някой ги засегне с думи или действия, те стават войнствено настроени и този човек получава сериозен урок от тях. Обичат си семейството, държат на близките си и приятелите си. Не дават на други хора да им руши домашният уют и душевният им мир и спокойствие. Не обичат да прибързат, доста са начетени и интелигентни, като поговорката, присъща за тях е „Спокойният разговор обезсилва гнева“.

1-30 септември – ЖЕРАВ

Той е символът на светлината и общуването с боговете. Белите жерави се свързват с дълголетие, щастие и благоденствие. Те отвеждат душата на човек в РАЯ. хората, родени през септември, са добри и лоялни. Имат доста добре развита интуиция, обичат да анализират и не се страхуват да действат в критични моменти. Когато някой е пострадал са готови да дадат големи жертви, за да им помогнат, особена ако става дума за децата им. Родителският инстинкт е много силно развит.Те са особено прозорливи, мъдри и уравновесени. Обичат да респектират останалите, доста са артистични и никога не забравят, че „Нищо не цъфти вечно и век века заменя“.

1-31 октомври – ЛЕБЕД

В древността това била птицата на живота. Позната е още и като птица на поетите, която има нужда от самота и спокойствие. Това са изключително красиви птици, като белите лебеди са символ на невинността, чистотата, духа и милосърдието. Черните лебеди пък са олицетворявани с мъчениците, с християнското смирение и оттеглянето от света на суетата. Лебедът носи любов и хармония, всичко чисто и красиво на този свят. Хората, родени през октомври, са благоразумни, мили, с добри обноски. Не обичат кавгите и гледат да са в добри взаимоотношения със заобикалящите ги хора. Не е лесно да ги изкарат от равновесие, но ако се случи, този, който го е причинил жестоко ще съжалява за стореното. Харесват дома си, но обичат и да пътешестват и да ходят по събития, където да се откроят от останалите. Нямат особено много приятели, защото ги подбират внимателно. За тях важи правилото: „Богатството и почестите са краткотрайни и несигурни“.

1-30 ноември – ЯСТРЕБ

Той е птицата на светлината, наричан от гърците соларната птица, пратеничка на Аполон. Легендата казва, че ястребът може да стигне до слънцето и да го погледне, без да трепне. Ястребът е символът на властта – под и над земята. Хората, които са родени през ноември, са властни хора, уверени в своите възможности. Мразят някой да им противоречи и да им прави сечено. Обичат да казват това, което мислят, което понякога им изиграва лоша шега. Господари по душа, борят с за каузата, която са приели. Когато насреща им застане някой по-силен от тях, те го проучват внимателно, изчакват и след това най-изненадващо му нанасят удар. Не обичат лъжата, могат да прощават, но не забравят сторената им злина. Когато се наложи са склонни да рискуват, въпреки, че това може да ги изложи на голяма опасност. Трябва да запомнят, че преди да се впуснат в бойните си действия, трябва да знаят, че „Благите думи железни порти отварят“.

1-31 декември – ОРЕЛ

Орелът е символът на властта и царското достойнство. Той може да отиде до слънцето, да се вгледа в него и да се слее със сиянието му. Символизира небесните богове и е носител на духовното начало. Орелът известява победата над враговете и символизира добродетелите у човека. Орелът е смятан за посредник между хората и боговете. Когато се издига към небето, орелът е освободената част на първичната материя. Двуглавият орел е знак за всемогъща сила. хората, родени през декември месец, са сериозни и трудолюбиви. Не обичат хаосът и разпиляността, те са подредени и дисциплинирани. Доста учени са родени именно този месец. Всички, които работят, независимо какво, са дисциплинирани и съвестни и изпълняват докрай поставените им задачи. Декемврийските хора не обичат празните приказки и мразят да си губят времето. Обичат сами да постигат целите си, ненавиждат ходатайствата. Винаги са наясно и са ориентирани какво мислят другите за тях. Въпреки, че са сурови на външен вид, когато ги опознаеш ще откриеш, че те са нежни и благородни. Водещ девиз им е поговорката „На вълка му е дебел вратът, защото върши работата си сам“.
Ще се радваме да СПОДЕЛИТЕ този великолепен римски зодиакален календар, защото сами виждате колко точен е той!
Специален хороскоп: Кой какъв е в любовта според деня от седмицата, в който сте родениОпознайте себе си и открийте идеалния партньор в зависимост от деня на седмицата, в който сте родени…Dec 11 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!