Целувки на микровълнова за 3 минути! Без разбиване и без фурна – бързо и лесно:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Целувките са едни от най-популярните сладки, които помним още от детството си. Въздушната им структура и приятната хрупкавост са нещо, на което човек рядко може да устои. Днес ви предлагаме най-лесната рецепта за целувки на микровълнова. С нея можете да приготвите безе без продължително разбиване и без фурна. Ще ви отнеме само няколко минути, за да приготвите най-ефирните и вкусни целувки на микровълнова .

Чаша кисело мляко, 2 яйца и шепа ягоди – тайната на най-ароматния ягодов сладкиш. Лек, въздушен и неустоим: Този ягодов сладкиш те кара буквално да полудееш само с аромата си! А за вкуса можем да кажем, че …May 9 2020vijti.com

Целувки на микровълновата

Продукти:

1 белтък

300 гр. пудра захар

Приготвяне:

Първо отделете белтъка от жълтъка.

Сложете белтъка в пудрата захар и разбъркайте добре. Трябва да получите хомогенна маса.

От получената смес оформете малки кръгчета (диаметър 2-3 см) върху подходяща за микровълновата чиния, покрита с хартия за печене. Оставете разстояние от 5 см между кръгчетата.

Поставете целувките в микровълновата и изберете най-високата мощност, а времето задайте от една до три минути. Топчиците трябва значително да се увеличат по обем.

целувки в микровълнова

Как да определите точното време за приготвяне:

След като целувките се надуят, те все още ще се нуждаят от 20-30 секунди, за да изсъхнат отвътре. Точното време ще зависи от мощността на микровълновата печка. Така че трябва да следите процеса.

Полезни съвети:

За всяка нова партида целувки е най-добре да вземете нова чиния, тъй като сладките и самата чиния са много горещи след изваждането от микровълновата фурна и е по-добре да ги оставите да се охладят в същата чиния.

„Луд“ шоколадов сладкиш без яйца и мляко – сочен разкош за няма и 3 лева! Този сладкиш се появява в Америка по време на Голямата депресия. Не съдържа млечни продукти и яйца…Mar 29 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!