Тайната супа на диетолозите топи мазнините и премахва бързо целулита

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зимата е сезон, в който често се заседяваме в топлото жилище и по обясними причини оставяме спорта и разходките на заден план. това не се отразява никак благоприятно на фигурата ни, а видяното на кантарчето в банята и в огледалото понякога ни стряска. Синоптиците обаче прогнозират затопляне, пролетта бавно ще започне да се събужда и това е идеалното време да се разделим с излишните килограми. Предлагаме ви рецептата на супа, която е основно оръжие на водещите диетолози в битката със затлъстяването и целулита. Ето как да си я приготвим. Необходими продукти: 500 грама почистен спанак; 200 грама праз; 500 милилитра вода; половин връзка магданоз; 2 супени лъжици зехтин; 3 супени лъжици кисело мляко; черен пипер и сол на вкус.
Пригответе си тази супа – гарантира минус 10 килограма само за седмицаИма най-различни диети, които в зависимост от ефективността си са популярни или не са. Днес ще ви пр…Jan 27 2019vijti.com

Начин на приготвяне:
загрейте в тенджера водата и добавете нарязания на кръгчета праз.
Когато поомекне, добавете и спанака – нужни са му само няколко минути.
Добавете зехтина, киселото мляко и магданоза и овкусете с черния пипер и солта.
От посочените количества ще получите около литър вкусна и полезна супа,
която е истински бич за целулита.

Ето и още една много хубава рецепта, този път за Диетична зеленчукова крем-супа
Необходими продукти:
картофи – 1 бр.
моркови – 1 бр.
ориз – 1 с.л.
вода – 400 – 500 мл

сол – на вкус
олио – 1 с.л.
черен пипер – 1 щипка
джоджен – 1 стрък
крутони – около 100 г
Начин на приготвяне:

Зеленчуците се обелват и измиват.
В тенджерата, в която ще се вари супата, се рендосват всички гореизброени зеленчуци, за да се сварят по лесно. След това вече се прибавя оризът, олиото и след това се долива с вода.
Супата се вари на тих огън, чак докато оризът започва да набъбва. Когато това се случи, време е да подправим супичката с вкусни подправки.
Идва и следващият етап – пасирането на супата. След това вече може да я сервирате на гостите, като преди това й добавите стръкче джоджен.

Толкова вкусна супа топчета не сте яли никога, научете тайната и ще станете звезда в кухнятаАко говорим за класиките в супите, безспорно любимите ни такива са зеленчукова супа, пилешка супа и …Jan 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!