Специалните пукани чушлета на Катето Евро – хем лютички, хем сладко-киселки, пръстите да си оближеш:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

Неведнъж сме ви представяли рецепти на известни с кулинарните си умения български звезди. Сред най-бележитите родни готвачи-аматьори е Катето Евро , която неведнъж е впечатлявала със способностите си в различни кулинарни предавания.

Нейна е и днешната рецепта – пукани люти чушлета в марината. Приятно сладки, умерено лютички, леко пикантни и много, много вкусни.

Така се прави прочутият козунак без месене на Катето Евро – а тази година имаше най-сладката помощничка (Снимки): Катето Евро е всепризната кулинарка в артистичните среди и неведнъж сме виждали уменията ѝ, демон…Apr 17 2020vijti.com

Ето как се правят специалните пукани чушлета на Катето Евро , или както са по-известни – “ сладки рибки „:

„Сладки рибки“ от Катето Евро

Продукти:

люти чушлета, тип „рибка“ – количество по желание

1 л оцет

1 кг захар

1 л вода

сол – на вкус

чесън – почистени скилидки на вкус

копър/магданоз – на око

Приготвяне:

Опукайте лютите чушлета. В голяма тенджера сложете да заврат равни количества вода, захар, оцет, като солта се добавя по ваш вкус. Преценете дали маринатата ще ви стигне за количеството чушки, което искате да направите. Ако не ви стигне, просто сварете още с тези пропорции. Чушлетата може да се приготвят и без вода, но за мен стават прекалено наситени като вкус.

След като маринатата кипне, пуснете вътре чушлетата заедно с нарязания чесън и копър (може да замените с магданоз). Объркайте и оставете да се охлади. Насипете в буркани, като е добре да не ги тъпчете много и да има повечко марината.

Катето Евро призна: Изкарах тежко коронавируса, заразих и внучката!Актрисата и малката Екатерина вече са излекувани Актрисата Екатерина Евро призна в интервю пред „Бъ…Apr 4 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!