Най-вкусната торта става за минути, без да се готви и пече

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Без много да се трудите си направете тази вкусня лятна торта. Ще са ви нужни следните продукти: 300 грама бисквити, 150 грама разтопено масло, 100 грама разтопен бял шоколад, евентуално и мляко. За пълнежа ще са ви нужни едно парфе крем на д-р Йоткер, 600 мл. студено мляко, 3 банана.
За украсата на вкусната торта си пригответе 200 грама череши, 200 грама захар и една чаена лъжичка конфитюр.
Ето как да си я приготвите сами:
бисквитките се натрошават на ситно.
Сред това се добавя маслото, шоколада и толкова мляко, колкото е нужно, за да се получи смес, която да се разпространи.
Тази торта стана истински хит сред домакините – без тесто, не се пече, няма излишно цапанеТортата винаги е добра идея, особено ако се събираме с приятели и искаме да ги изненадаме приятно. Т…Jan 26 2019vijti.com

В ЧИНИЯ СЛАГАМЕ ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ И ПРАВИМ 28 САНТИМЕТРОВИ ФОРМИ.
Попълваме с бисквитите и изравняваме. Всичко това оставяме в хладилник, за да се охлади. В това време взимаме парфето и го смесваме с млякото. Бананите ги нарязваме на кръгове. С полученият крем покриваме повърхността на тортата, а бананите се нареждат около нея. Тортата се намазва с останалата част от крема. Отново се охлажда, докато стегне кремът. За украсата се добавят черешите и захарта и се вари около минута. След като изстине, украсата се слага върху тортата.
Да ви е сладко!

И още една страхотна рецепта за Бърза бисквитена торта с банани
Необходими продукти
3 пудинга ванилия
1 литър прясно мляко
5 супени лъжици захар
3 банана

Разбита сметана
450 гр. бискивити
Начин на приготвяне:
Загрейте млякото и захарта. Добавете пудинга (според указанията на опаковката) и го сварете до сгъстяване. Натрошете бисквитите и ги поставете в голяма купа. Нарежете бананите и ги прибавете в купата с бисквитите. Върху всичко това излейте сварения пудинг и разбъркайте добре. Сместа се поставя във форма за торта, предварително поръсена с кокос, и се пъха в хладилника за няколко часа, за да се охлади и стегне добре. По желание може отгоре да украсите с бита сметана.
Майка ми видя рецепта за торта-пай по телевизията, а след като я сервира, на никой не му ставаше от масатаРецептата, за която става дума, е за торта-пай. Тортата и паят сами по себе си са много вкусни издел…Jan 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!