Имах 3 косъма на кръст, докато не започнах да си правя тази маска с кисело мляко, сега косата ми стана тройно по-голяма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяко момиче и жена иска косата й да е красива и здрава, да не се къса и да изглежда великолепно. Но поради лошото качество на водата, постоянната употреба на сешоар и неправилната грижа, дори и най-луксозната коса може да стане проскубана и да изглежда ужасно

Ако обмисляте как да направите косата си гъста , тогава тази статия е само за вас. Подбрахме рецепти за маски за коса , които могат да се приготвят у дома. Само няколко минути трябва да отделите от времето си вечер и косата ви отново ще бъде зашеметяваща!

Връзвайте косата си, за да намалите риска от заразяване Един от съветите на Българската асоциация за закрила на пациентите за намаляване на риска от зараз…Apr 14 2020vijti.com

Маска от жълтък и кисело мляко

Такава маска е перфектна, ако искате да укрепите косата си и да стимулирате растежа й. За да приготвите чудодейно лекарство, смесете 2 жълтъка, чаша кисело мляко, 1 супена лъжица горчица. Първо нанесете маската върху корените , а след това разпределете по цялата дължина на косата. Задръжте маската за около час, изплакнете с обикновен шампоан и изплакнете с бульон от градински чай.

Маска от червен пипер

Маската ще ви помогне, ако имате нужда от укрепване на косата. За да си я приготвите, ще ви трябват само две съставки: репейно масло и червен пипер на прах. Смесете 50 мл олио и 0,5 с.л. черен пипер, втрийте сместа в скалпа и оставете за 20 минути. Изплакнете косата си за предпочитане с отвара от билки.

Маска с масло и лимонов сок

Този инструмент с редовна употреба ще се справи с редките и слаби коси, правейки ги по-плътни и здрави. За приготвяне на такава маска са подходящи бадемово, маслиново, рициново или репей масло. Смесете малко масло с лимонов сок, втрийте в кожата, увийте главата си и оставете за 30 минути. Изплакнете маската с обикновен шампоан .

Маска с кисело мляко и какао

Киселото мляко е истински подарък за косата. Благодарение на млечния протеин, такива маски ще направят косата ви послушна и гъста. За да приготвите продукта, смесете чаша кисело мляко, 1 ч.л. какао и яйце. Втрийте маската в косата , увийте и оставете за един час.

Маска с мая

Ако сънувате красива и гъста коса, тази маска е за вас. За да го приготвите, смесете чаша топло мляко, 1 ч.л. мая и 1 с.л. пчелен мед. Преди да използвате маската, трябва да я оставите да поседи за около час на топло място. След това, нанесете продукта върху корените на косата и разпределете по цялата дължина, оставете за час. За изплакване най-подходяща е отвара от розмарин и коприва с добавка на ябълков оцет.

Изберете домашната маска за коса , която ви е най-подходяща и я използвайте редовно, тогава косата ви ще блести и ще се заздрави. Разбира се, останалото също трябва да бъде правилно и разумно. Ако имате възможност да не използвате сешоар и оставяйте косата да изсъхне сама.

Бананово-бирена маска накара косата ми да расте буквално с дни, отделно, че не пада ни косъм вече Косопадът е много често срещан проблем, който засяга както мъжете, така и жените от всички възраст…Mar 1 2020vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!