Домашен компрес изтегля солните отлагания в шията при остеохондроза – край с изтръпването, главоболието и умората:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-често срещаните заболявания на гръбначния стълб в съвременния свят е шийната остеохондроза . Причината за възникването ѝ е най-често ограничението в двигателната активност, което съвременния живот често ни налага. Човек работи осем часа, намирайки се в неестествено положение, претоварвайки едни мускули и без да дава никаква работа на други.

От там движенията в гръбначния стълб стават еднотипни и водят до загуба на гъвкавостта и отлагане на соли. Нарушенията на тази част на тялото силно влияят на общото състояние на човек.остеохондроза

Как да се отървете от този проблем? На шията са концентрирани много кръвоносни съдове и нервни окончания, които снабдяват тъканите на шията, лицето и главата с кръв.

И ако съдовете не се справят със задачата си, то в този случай човек страда от главоболие, изтръпване на крайниците, мускулна слабост, постоянно се чувства уморен. За щастие едно простичко народно средство може да ви помогне, а приготвянето му е лесно у дома. Ето как се прави домашен компрес, който изтегля солта от шията :

компрес остеохондроа

Вземете картофи, мед, борово масло и пригответе специален компрес при шийна остеохондроза . За целта настържете обелените картофи на ситно ренде и смесете с мед в равни пропорции.

Получената смес разпределете върху шията и раменния пояс. Сложете марля отгоре и направете превръзка с бинт или платнено парче.

След 2 часа махнете компреса и избършете с кърпа, потопена в топла вода. Намажете местата, върху които сте приложили компреса, с борово масло. За да получите очаквания ефект, процедурата трябва да се повтаря 10 дни подред.

Ще видите сами, че този метод е ефективен!

Бъдете здрави!

Домашна тор за орхидеи-само за 14 дни я накарайте да цъфнеСъс сигурност всеки собственик на красива орхидея трябваше да се справи със следната ситуация, когат…Dec 2 2019vijti.com

Източник: зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!