Всички у дома полудяха по тази лесна и бърза закуска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви разкажа за една от любимите закуски на семейството ми. Става въпрос за палачинки с аромат на пица. Те се приготвят много бързо, лесно и са безкрайно вкусни. Всички у дома обожават тази закуска и я чакат с нетърпение през уикенда.

104-годишен варненец: Няма рецепта за дълголетие, всичко е късмет104-годишният Димитър Спасов от Варна, който наскоро празнува 4-тия си рождения ден след столетието,…Jan 28 2020vijti.com

Понякога обаче се случва да им правя подобна глезотийка и следобед, те естествено винаги са доволни. Както е казала София Лорен  – „Най-важният компонент на добрата семейна кухня е любовта – любов към тези, за които я готвите“.

В крайна сметка се получава ястие, което наподобява палачинка, но има вкус на пица. Всички винаги са очаровани от крайния резултат.

Продукти:

100 гр. шунка

2 бр. яйце

100 гр. сирене

зелен лук

100 гр. чушка

300 мл. кефир

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. сода

240 гр. брашно

Приготвяне:

Всичко наистина е много просто – смесете съставките в една чиния.

Нарязвам шунката и чушките на малки кубчета. После пък настъргвам сиренето. Нарязвам зеления лук на ситно, слагам яйцата, кефира, солта и содата.

Докато бъркам добавям и брашното, после продължавам да бъркам. Тестото става идеално и течно, като за палачинки.

Източник: БЛИЦ

Тя свали 20 килограма само с варен лимон РЕЦЕПТАМного хора започват деня си с топла напитка, като например кафе. Други предпочитат нещо готино и осв…Jan 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!