Бързи бъркани сиренки с масълце – изчезват на една хапка, толкова са вкусни!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обикновено сутрин предпочитаме да намажем сандвич на децата, вместо да забъркаме някоя домашна вкусотия. А причината е липсата на време. Но времето няма да ви е оправдание с тази вкусна и лесна рецепта за бъркани сиренки . Приготвят се изключително лесно, направо са елементарни, а резултатът е на масата за има-няма половин час. Ето и рецептата за тези бързи сиренки с масълце :

Италианска торта 12 лъжици. Най- простичките и лесни рецепти, понякога са и най- вкуснитеНай- вкусните рецепти обикновено са най-простите. Това правило важи и в рецептата за италианския сла…Mar 2 2020vijti.com

Бъркани сиренки с масълце

Продукти:

1 кофичка кисело мляко

300 грама сирене

1 ч.л.сода

1 ч.л.оцет

3 ч.ч.брашно (или колкото поеме)

2 с.л.олио

парче масло

сол на вкус

бързи сиренки

Приготвяне:

В голяма купа разбъркайте киселото мляко с угасената в него сода, добавете солта и оцета. Натрошете сиренето и го прибавете към млякото. Прибавяйте по малко от брашното и бъркайте докато се получи средно меко тесто. Ако е необходимо, прибавете още брашно – тестото трябва да се събира с лъжицата, без да става твърдо като за точене.

Сега намажете ръцете си с малко олио и късайте по малко от тестото. Оформете с раце на топчици и ги подредете в предварително подмазана с масло тава. С пръст направете малка дупка по средата на всяко тестено топче и поставете малко парченце масло в нея.

Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса, докато се образува златиста коричка. По желание, може малко преди да ги извадите от фурната да ги поръсите с настърган кашкавал или микс от семена.

7 салати за бързо сваляне на излишните килограми след зимата- вкусничко и лесничко, талийката ви ще стане като на фиданкаФеновете на здравословното хранене и отслабването отдавна са изоставили висококалоричния бял сос- ма…Feb 7 2020vijti.com

Източник:зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!