5 груби грешки след 50-те, които ни правят да изглеждаме изхабени като „бабки“ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една жена след 50-те може да изглежда много по-млада от годините си, стига да не допуска определени грешки в ежедневието. У нас обаче по-често се случва обратното, защото няма „култура на стареене“.

В резултат дамите в зряла възраст често пъти изглеждат изхабени и доста по-възрастни от годините си. И така, кои елементи от визията правят една жена „бабка“, добавяйки допълнителни десет години към ЕГН-то?

Нови модерни прически за къса косаНормално е желанието всяка жена да бъде привлекателна на всяка възраст. На 40-50 години става по-тру…Sep 11 2020vijti.com

Немарливост

Първият враг на младостта са ясно видимите бръчки. А те се появяват преди всичко при тези, които са се отказали от качествена грижа за кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Младежкият външен вид в тези области на тялото изчезва първо.

Лош грим или липса на такъв

силата на грима

Не се отказвайте от козметиката! Сенки, спирала, тонални кремове – това ще подчертае благоприятно предимствата и ще прикрие недостатъците във външния вид. Само едно уточнение – използвайте висококачествена козметика от известни и доказани марки.

Неподходяща прическа

По някаква причина нашите жени са на мнение, че косата трябва да става все по-къса с напредването на годините. А всъщност добре поддържаният обем на косата ще направи външния вид на жената представителен на всяка възраст, независимо от дължината!

Наднормено тегло

Рядко може да кажем на някого „Отива ти да си пълен“. Наднорменото тегло състарява – при това независимо от пола.

жена в черно

Изцяло в черно

Въпреки че черното изглежда благородно и до голяма степен „избелва“ тена и ръцете, използването само на черно в избора на дрехи е груба грешка. Най-добрият начин да се подмладите драстично е да носите пастелни тонове и цветове.

Боб каре – Основните свойства на прическата-20 опции за прически, които винаги ще бъдат на модаБоб прическа от година на година затвърждава позициите си и продължава да бъде една от най-търсените…Feb 6 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!