2-годишно дете гушна доставчика на пица, без да подозира, че скоро е загубил дъщеричката си / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно наистина мило момченце на 2 годинки реши съвсем спонтанно да прегърне доставчика на пица, без въобще да подозира, че наскоро мъжът е загубил своята дъщеричка. Трогателният жест, уловен случайно от камера на входната врата, разчуства хиляди в мрежата.

Райън Катерсън доставил пица до дома на Линдзи Шийли миналата събота, когато малкият ѝ син изтичал да го прегърне на тръгване.

Трагедията е неописуема: Изчезналият майор Терзиев е баща на 12-г. дете, а тази сутрин жена му …Майор Валентин Терзиев е родом от Асеновград. Той е семеен, с дете на 12 години, научи БЛИЦ. Сутринт…Jun 9 2021vijti.com

„Докато Райън се отдалечаваше, синът ми просто изтича през вратата навън и вдигна ръце, за да прегърне доставчика.

Той се наведе за прегръдка, а синът ми дори се опита да го целуне “, разказва Линдзи, майката на момченцето. Впоследствие жената публикува сладкото видео в Instagram.

„Потърсих Райън във Facebook и видях, че наскоро е загубил дъщеричката си. Той беше споделил, че прегръдката на моя син означава много повече за него и че просто е имал нужда от прегръдка“, разказа още майката.

„Тази прегръдка, която смятахме за нещо сладко и смешно, всъщност означаваше много повече“, добави Линдзи.

„Имах нужда от такава прегърдка. Сякаш Вселената и дъщеря ми са знаели и изпратиха това момченце“, споделя развълнувано доставчикът. 

Бащата на убитото дете: Искам смъртна присъда за извършителяПолицията разследва смъртта на 7-годишно дете в самоковското село Ковачевци. Екип на Спешна помощ е …Jun 5 2021vijti.com


Източник: Обекти

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!