Шеф Манчев със силни думи за Андре Токев, след като стана ясно колко е присъдата му:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-големите кулинари у нас застана зад свой колега в беда –  шеф Иван Манчев каза силни думи за своя колега, шеф Андре Токев , след като по-рано днес стана ясно колко ще е присъдата му заради шофирането в нетрезво състояние. Припомняме, че по-рано днес от БЛИЦ съобщиха, че Токев е подписал споразумение с властите.

Така той получава присъда от седем месеца. Готвачът обаче има още три месеца от миналата присъда. Това означава, че го очакват общо 10 месеца лишаване от свобода, предават от БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.

Шеф Андре Токев ще си понесе отговорността и суровостта на закона за това, което направи. С тези думи Иван Манчев коментира в предаването „Пресечна точка“ по Нова телевизия новината, че кулинарят влиза в затвора заради изцепката си на столичното Околовръстно шосе в края на октомври миналата година.

„Андре Токев ми е изключително голям приятел, над 20 годни се познавам с него. При него това е изключение, не е практика. Той е изключителен професионалист и е повлиял страшно много за развитието на кулинарията.

За това, което направи, слава Богу, че не пострада никой, освен него, той ще си понесе отговорността, защото е изключително отговорен и ще си понесе суровостта на закона, както трябва да бъде“, подчерта Манчев.

Манчев и Токев

Той си понася отговорността. Чувства се много унизен, търси вината в себе си. Смятам, че за него това ще е урока на живота.

Не е важното да си признаеш, а да го направиш осъзнато. Смятам, че оттук нататък той повече никога няма да направи подобно нещо“, каза още топ кулинарят.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!