Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева: Изясняват дали е участвал в побой над бизнесмен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шест години затвор грозят сина на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, научи HotArena.
Младежът се оказва замесен в кърваво меле, избухнало в неделя вечер на летището в Сапарева баня. Ангел е задържан и по-късно освободен. Разпитана и неговата приятелка Ива Русинова. Пострадал е 38-годишен бизнесмен Ахмед Шерифов Ибишев от София, който е изпратен по спешност в ‚Пирогов“. „Образувано е досъдебно производство за причинена средна телесна повреда. Арестувани са двама души. Пострадалият е откаран в болницата с лицева травма“, съобщава за „България Днес“ говорителката на Областната дирекция на МВР-Кюстендил.
Петя Дикова издаде с какво ще се занимава оттук насетне: Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков пренареди приоритетите сиРодилата преди по-малко от месец водеща на предаването „COOL…T” Петя Дикова се чувства отлично в н…May 19 2019vijti.com

Ще бъде назначена експертиза, която да докаже дали пострадалият в боя е получил счупване на челюстта и как точно е станало това. Ако се потвърди сериозното нараняване, то участниците в сбиването ще отговарят за нанасяне на телесна повреда. В случай, че се докаже, че Ангел Карньотов е участвал в мелето, най-тежкото наказание, което може да получи е 6 години затвор. Приятелката на Караньотов влязла в пререкание с мъж заради дрифтовете, които правела с автомобила си.
При последвалия спор тя се обадила на приятеля си. След минути, пристигнали няколко мъже, сред тях и Караньотов, които пребили софиянеца.
По информация на други медии Ангел Караньотов е вече пуснат от ареста.

„По неофициална информация Караньотов не е имал никакво участие в екшъна. След като е бил задържан и разпитан от полицията наследникът на легендарния лекоатлет Ивайло Караньотов е бил пуснат да си ходи, защото е установено, че той няма никакво участие в мелето.“, пише Марица.
Дали това обаче наистина е така, тепърва предстои да разберем. След като разследващите си свършат работата и изяснят случилото се в детайли, тогава ще стане напълно ясно имал ли е участие синът на именитата актриса в побоя или не.
Източник: Хотарена
Стефан Данаилов се завръща на сцената в любовен дует с Аня Пенчева: Актьорите на крака в дома муСуперзвездите на българския театър и кино Стефан Данаилов и Аня Пенчева ще бъдат най-горещият дует н…Feb 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!