Цяла България чака Слави да проговори, а ето как реагира Тошко Йорданов!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заместник-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заяви, че за момента от партията ще се въздържат от коментари. Така той отговори на запитване на Агенция „Фокус“, след като бяха обявени окончателните изборни резултати.

Журналист: Слави Трифонов излъга, че има симптомиМисля, че Слави Трифонов излъга, че има симптоми на Ковид-19. Добро начало на политическата му карие…Apr 8 2021vijti.com

Вече пети ден от политическата формация на Слави Трифонов отказват да дадат официално изявление за медиите във връзка с изборните резултати и възможните коалиции.

Засега около бъдещите действия на партията витаят единствено хипотези и спекулации, в т.ч. и слуха, че Слави Трифонов и Ку-Ку бенд подготвят концерт по случай откриването на 45-ото Народно събрание.

Единствената официална информация дойде преди няколко дни от личния профил на лидера на „Има такъв народ“, който лаконично отбеляза, че партията спазва конституционната процедура.

Ето кой върти милионите на Слави (СНИМКИ)Кралят на тв чалгата и пишман политик Слави Трифонов е създал империя от фирми за милиони, а две мис…Apr 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!