Цветан Цветанов с остра критика към Борисов: Правителството предизвика конфронтацията с президента. Борисов депресира хората с приказки за „ковчези“. Мерките са неадекватни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Настроението в страната е неблагоприятно за управляващите. Дефицитът в управлението е по-голям, отколкото дефицитът в парите. В момента има много тежка институционална криза. Дълбока институционална криза във всички структури – така описа състоянието на държавата в момента бившият втори в ГЕРБ и в управлението на страната Цветан Цветанов в предаването „Денят с В.Дремджиев“.

Според Цватанов още в началото правителството е трябвало да работи заедно с президента Румен Радев, който да свика консултативния съвет по национална сигурност. „По конституция това е единствения орган, който може да събере всички институции, говорейки по това, което имаме като проблем и като криза“, категоричен беше той.

Цветанов отчете, че вместо това се е стигнало до конфронтация, предизвикана преди всичко от правителството. Той коментира, че риториката за „ковчези“ и „смъртност“ е депресирала хората.

Настроението в страната е неблагоприятно за управляващите. Дефицитът в управлението е по-голям, отколкото дефицитът в парите. Обществото се нуждае от лидери, които да създават у хората усещането за сигурност, а не да всяват страх и паника“, каза още бившата „дясна ръка“ на Бойко Борисов.

Според Цветан Цватанов икоомическите мерки са неадекватни, както и затварянето на паркове и планини. Той прогнозирла, че ще има ръст и на финансовите измами, защото бизнесът е поставен на ръба на своето оцеляване. Мярката за следене на телефоните на хората не трябваше да се прилага така, мерките на летищата до един момент бяха адекватни, но КПП-тата не изиграха тази роля, която сега им се приписва, каза още Цветанов.

 

Цветанов прави проамериканска партияБившият втори в партия ГЕРБ Цветан Цветанов прави нова партия, научи Lupa.bg. Дясната ръка на Бойко …Feb 27 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!