Утре в „Безмилостен град“: Недим чува всичко… (31 март)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочетете какво ще се случи утре (31 март) в следващия епизод на турския сериал „Безмилостен град“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV! Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Недим отива до стаята на Джемре, но не смее да влезе вътре, въпреки желанието си. Джемре не спи и също е до вратата. Недим се прибира в стаята си.

Дженк заявява на майка си, че може би Недим си играе игра с тях. Сега е решил да ги унищожи бавно – стъпка по стъпка. Шениз не иска да се развежда със съпруга си, защото ще е слаба срещу Недим.

Агях вижда случайно от колата Шениз и Дженк, които са на брега на Босфора. Старият иска да знае за какво са си говорили.

Дженк уведомява баща си, че майка му е блъфирала. Агях отговаря, че бракът не е покер.

Дамла търси Недим, за да го научи да си служи с нож.

Джемре е при психоложката и споделя с нея какво чувства към Недим.

Джерен се опитва да използва сестра си, за да се върне в имението.

Агях споделя с Дженк, че е щял да го лиши от наследство. Младежът моли баща си да не се развежда с майка му и му обещава, че и той няма да се разведе с Джемре.

Джерен се опитва да поговори с лекарката а Недим и да я привлече на своя страна, но не успява.

Шениз нарочно инсценира пред Дамла, че говори по телефона, а Дамла взима от ръцете ѝ протокола за развод. Тя е неприятно изненадана, че родителите ѝ ще се развеждат.

Недим чува всичко, което Джерен говори пред психоложката. Лекарката изтъква, че заради него е направила нестандартен сеанс. Оя допълва, че Джерен е наистина проблемен човек. Моли Недим да не позволява на никой да го използва.

Шениз манипулира Дамла, за да се застъпи за нея пред Агях. Момичето излиза да търси баща си и когато той се връща в имението му вдига скандал.

Сехер настоява Недим да даде шанс на детето и Джерен.

Дженк и Джемре са на семейна вечеря. Той я упреква, че не може да скрие чувствата си към Недим. Двамата отново се скарват, той за пореден път не посмява да ѝ признае, че е влюбен в нея.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!