Уикенд: Ники Кънчев загуби майка си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа „Уикенд“. Тъжната вест за смъртта й бе съобщена от брата на водещия – Петко Кънчев, който до ден днешен живее в родния Червен бряг. Това се случи миналия четвъртък.

„Почивай в мир!“ – така Петко Кънчев обяви в социалните мрежи миналия четвъртък, че е изгубил майка си Пенка. По-големият братът на Ники Кънчев публикува и снимка на възрастната жена. Самият водещ така и не сподели публично за голямата си загуба. В деня, в който брат му пусна своеобразната жалейка, единственият публичен пост на звездата в социалните мрежи бе, че очаква в предаването му по Дарик радио да гостува вокалът на рок бандата „Назарет“ – Карл Сентанс.

Баба Пенка, както познават в Червен бряг майката на Ники Кънчев, си е отишла от този свят на солидната възраст от 90 години. Навършила ги е през август. Не е известно какви са били отношенията й с нейния популярен син, но батко му Петко е живеел близо до нея и се твърди, че се е грижел за възрастната жена.

Ники Кънчев за пръв път показа дъщеря си-Почти го е настигнала-Снимка Ники Кънчев сподели с последователите си във „Фейсбук“ снимка с порасналото си момиче, което се е …Nov 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!