Уволнената шефка на агенцията за инвестиции: Стамен Янев нахлу като мутра и ме изрита

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в БАИ и ме изрита. Беше ми връчена заповед за освобождаване без предизвестие. Не разбирам защо бях изхвърлена по този начин“. Това заяви Десислава Трифонова, която бе досегашният зам.-директор на Българската агенция за инвестиции пред медиите.

„Не заслужавам ли някакво нормално отношение?“, пита тя.

„Няма нередности в агенцията, няма мотиви за смяната ми. Това е чист реваншизъм. Няма никакви мотиви за моето отстраняване от поста. Аз съм на поста като експерт. Това се прави в период на криза“, отбеляза Трифонова.

Припомняме, че новият служебен икономически министър Кирил Петков върна Стамен Янев на ръководния пост в Българската агенция по инвестиции. Това обяви пред журналисти служебният министър на икономиката Кирил Петков.

„Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други ангажименти. Най-важното нещо, е те да представят България и да имаме истински сделки. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни позитивни резултати. Ще видите, че не са само общи коментари. Търговските аташета трябва да имат точно измерими резултати, дори за един малък период от 60 дена“, подчерта служебният министър.

Стела Николова: Сега стана ли ви ясно откъде са 800 000 гласа за ГЕРБ на 4 април?Нали разбрахте, че от 586 милиона за 74 обекта за укрепване на свлачищни райони, са предплатени аван…May 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!