Турските сериали ряпа да ядат: Баба офейка със зет си, докато щерка й му ражда син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заради коронавируса много хора се принудиха да заживеят заедно със свои близки. Едни избраха да се пренесат при родители, за да им помагат при отглеждането на децата. Други като актьора Брус Уилис събраха настояща и бивша съпруга, малки и отраснали деца, даже и гаджетата им, за да понасят по-лесно принудителната социална изолация.

И мъжът ми и синът ми не сядат да хапват без хляб! Добре че се сетих за тази питка! След 30 минути беше готова (Видео) Отлична питка за вечеря, която ще бъде на масата за 30 минути! СЪСТАВКИ: 300 гр бяло брашно 3 …Sep 23 2020vijti.com

Такъв е планът и на 24-годишната англичанка Джес Олдридж. Тя има едногодишна дъщеря и когато разбира, че е бременна втори път, решава, че е добре да отиде в дома на майка си Джорджина Олдридж. Така ще е сигурно, че дори да има ограничения заради пандемията, винаги ще може да разчита на помощ, съобщава 24chasa.bg. Мести се заедно с гаджето си Райън Шелтън, от когото е бременна. 29-годишният мъж изглежда доволен от перспективата да живеят с родителите на Джес. Когато се ражда синът им Рубен, той е в болницата. Позира за снимка с него и Джес, която бързо е пусната в социалните мрежи. Въобще всичко изглежда като едно щастливо и чакано събитие.

Когато обаче майката си идва вкъщи с бебето, с изненада разбира, че Райън и Джорджина са избягали заедно. Причината е гореща любовна афера между двамата, заради която решават повече да не лъжат половинките си. Те тайно се подслоняват в дома на сестрата на Джорджина, без дори да предполагат, че само след няколко дни ще се превърнат в гореща тема за медиите и трудно ще могат да продължат живота си, защото всяка тяхна стъпка ще бъде дебната от репортери, а социалните мрежи ще са пълни с коментари за “най-лошия баща” и “най-палавата баба”.

Според Джес, която първа проговаря за случилото си пред английските таблоиди, любовната афера между нейното гадже и майка йвероятно е започнала по-рано. Докато стояла тежко бременна да гледа телевизия с баща си в хола, двамата често оставали да пият в кухнята. Чувало се как се смеят и забавляват, но тя го отдавала на алкохола, който консумирали. Понякога й се струвало, че флиртуват, но се стараела да прогонва подобни мисли от главата си, тъй като се чувствала неудобно.

Като връща обаче сега лентата назад, си дава сметка, че е имало смущаващи неща в поведението и на двамата. 44-годишната й майка започнала да се облича по-предизвикателно, а Райън да я насърчава с комплименти. Веднъж дори видяла как той поставя ръка върху ханша й и когато го попитала какво прави, той отговорил троснато, че просто се опитва да мине, без да се сблъскат.

“Случват се такива неща. Никой не избира в кого да се влюби”, е лаконичният коментар на Джорджина, която вече има шест внучета. Зетят Райън пък твърди, че е влюбен в нея и не се интересува какво мислят другите за това. Двамата са решени да продължат живота си заедно и изчакват страстите да се успокоят, за да могат да вземат вещите си от къщата, която бързо напускат ден след раждането на Рубен.

Първоначално Райън информира Джес чрез есемес, че си тръгва, защото му е писнало да го обвиняват, че има афера с майка й. По-късно обаче се оказва, че и Джорджина е направила същото и всъщност двамата се се подслонили на дивана в хола на сестра й, докато си намерят подходящо любовно гнездо.
“Това, което майка ми направи, е ужасно. Очаквах бабата да се влюби в бебето, а не в баща му. Райън ми е изневерявал поне три пъти преди и ми се струва смешно да твърдят, че имат силна връзка”, казва Джес пред “Сън”.

Вестникът разкрива, че майка й се е опитала да обясни случилото се чрез серия есемеси до нея. В един твърдяла, че Райън я ухажвал от три години и тя се е предала едва през последните 6 месеца. Споделял с нея всички свои преживявания и станали толкова близки, колкото малко хора могат да разберат. Самият Райън загадъчно казва, че всяка история има две страни и истината това да се случи се знае в семейството.

Съпругът на Джорджина – 56-годишният Ерик, засега пази мълчание по въпроса. Според другата им дъщеря Ема той е опустошен от случилото се. “Татко въобще не се справя с всичко това. Съсипан е, тъгува много. Тя винаги е била негова опора и сега не знае как да продължи без нея. Всички се чувстваме предадени от мама”, коментира сестрата на Джес.
До появата на Райън във фамилията всичко изглежда добре. През 2018 г. по повод 10-годишнината от сватбата си Джорджина и Ерик подновяват брачните си обети в църква.

Правят голямо тържество с изискани тоалети, на което присъстват всички техни близки. Няколко седмици по-късно обаче Джорджина започва да проявява засилен интерес към новото гадже на Джес. Насърчава връзката им, макар доста приятели на Райън да го определят като момче, което често сменя момичетата. След година, през 2019 г., се ражда първото им дете – момиченце, което решават да нарекат Джорджина, точно като баба му. Самата тя продължава да играе ролята на верен помощник на младата двойка.

“Отидохме да живеем при тях, защото тя обеща да помага за децата. Все казваше, че с новото бебе ще бъде по-лесно, а се оказа, че ще е далеч по-трудно”, споделя Джес. Джорджина е с тях и при двете раждания. След като гръмва скандалът с любовното им бягство, се разбира, че е чакала с колата си Райън пред болницата, докато той за втори път вижда новородения си син и вероятно за последен. “Остана само около 10 минути при нас, защото бързаше, но тогава не знаех, че вече е било в ход тяхното бягство. Получих няколко часа по-късно съобщението му, че ме напуска”, споделя Джес.

Малко по-късно Райън променя и статуса си във фейсбук от обвързан на необвързан, което шокира приятелите им и те започват да й звънят, за да разберат какво се случва. През първите дни и зетят, и бабата отричат да са заедно, но в крайна сметка признават. “Когато научих, ми прилоша. Няколко седмици преди да вляза в болница, майка ми каза, че иска да напусне баща ми, но никога не съм предполагала, че ще се забърка с моето момче. Целият ми живот се срина. Изгубих и майка, и мъж”, обяснява Джес.

35-годишна рускиня дари с дъщеря доведения си син

В Русия също стана известна необикновена любовна история по време на пандемията. 35-годишната блогърка Марина Балмашева съобщи на хилядите си последватели в инстаграм в началото на тази година, че е родила дъщеря от доведения си син Владимир.

Любовната искра пламва помежду им, когато 20-годишният младеж от първия брак на съпруга й Алексей пристига на гости по време на ваканция от университета. Чувствата им са толкова силни, че Марина се развежда през миналата година с баща му след 14 г. брак. Заподозряна е обаче, че е започнала любовна афера със сина още докато е бил непълнолетен. Заради това е лишена от право да бъде приемен родител на 5 деца, за които заедно с Алексей са се грижили.

Бившият съпруг я обвинява публично, че е прелъстила Владимир и че е напускала брачното им легло посред нощ, за да отива в неговата стая. Направила си пластични операции, за да изглежда по-млада и привлекателна за момчето.

Балмашева не отрича подобренията по тялото си, но обяснява, че са били наложителни, тъй като е изгубила рязко много килограми. Бързото й напълняване и след това отслабване се дължали на дълги, неуспешни опити да забременее от съпруга си Алексей, което обаче се случило много бързо от сина му Владимир. Сега живеят щастливо с малката си дъщеря.

Луна изби рибата: Мъжът ми има проблем със семенната течност!„Моето слънчице е на лечение в Австралия, за да може да си възстанови семенната течност“, написа Лун…Oct 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!