Трагедия: Млада майка почина седмица след раждане

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ужасна трагедия сполетя столично семейство. 27-годишната Малинка е починала само 7 дни след раждането на второто си детенце, а причините за смъртта са неизвестни. Бебето е вече на 13 дни и остава полусираче заедно с другото детенце – Теди – на 9 години. 

Хеликоптери летят към трагедията на Лесово. Загиналите саТрима мъже са загиналите в катастрофата между бус и тир на пътя край Лесово. Един от тях е шофьорът …Oct 9 2020vijti.com

Тежко ни е, сълзите са в очите, огромна буца е заседнала в гърлото ни… Но трябва да дадем сила и вяра на един баща, пишат близките, които от вчера организират дарителска кампания.

Малинка ражда в „Шейново“, а след това е преместена в „Майчин дом“, където на 9 октомври издъхва.

„Със събраните дарения ежемесечно ще покриваме режийните им разходи, наем на жилището, памперси, бебешка козметика, хранителни продукти и адаптирано мляко, лекарства и инсулин за бабата, докато стъпят на крака. Всичко останало, те имат. Заемаме се да помогнем с всички институции за пълното изясняване случая! Покрусеният Мишо е израснал без родители, тъй като са загинали нелепо още в ранната му възраст. Към момента е временен отпуск, с пълно разбиране от страна на работодателите. След като медицинско лице поеме грижите за малката му дъщеричка, той ще се върне на работа.

Може да покрепите кампанията, чрез официалната дарителска сметка на Фондация „Хора с големи сърца“:
IBAN : BG07STSA93000027462992
BIC : STSABGSF
Получател : ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА
Основание : ДАРЕНИЕ К2

Източник: lupa

ТРАГЕДИЯ: Ето ги жертвите от мелето с турския тир на „Тракия” От МВР в Стара Загора обявиха още кървави подробности за касапницата с петима загинали, станала н…Jul 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!