Топастроложка: Велик владетел ще спаси България през 2020-а

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една красива българка е сред световните топастролози в интернет през последните години. Лада Дунчева е родена в Ямбол. Още на 18 г. емигрира в Лондон. Познанията си по астрология придобива в London school of astrology, нейни учители са доказани имена от САЩ, признава, че много знания е получила и от българските си колеги. Днес в нейния канал в Youtube я следят хиляди хора, а чрез сайта й astrolada.com привлича клиенти от цял свят. Дълги години живее в британската столица, а от няколко месеца е омъжена в Америка. Със съдействието на сп. Business Woman Лада даде първото си интервю за български вестник.
Ванга: Болест, по-страшна от рака, ке обезлюди ЕвропаВълната от летни зарази от антракс и бруцелоза накара хората да се сетят за пророчествата на Ванга, …Mar 13 2020vijti.com

– Лада, вие сте сред най-популярните астролози в интернет. Хороскопът на човек може ли да предупреди за тежки житейски моменти?

– В хороскопа има всичко – талантите на човек, възможностите за кариера (сфера, в която се оказа, че моите прогнози са абсолютно точни), може да се види какъв партньор в живота ще привлечем, дали да развиваме бизнес и кога, какви са перспективите за богатство –  парите от наследство ли ще дойдат, с работа ли, от партньора ли, има и информация за здравни проблеми… Дори и за предишни прераждания.

– Излиза, че хороскопът е нещо като пътна карта за живота. Но има много школи. Вие коя практикувате?

– Хороскопът е житейски код. Ние се раждаме с тази карта. Но имаме възможност да я променяме. Тя ни дава информация и какво сме изработили дотук, в предишни животи. Трябва да развиваме положителните характеристики на хороскопа и да се научим по-философски да преодоляваме трудните периоди. Има модерна западна школа, антична, вавилонска, египетска, шумерска… Познавам всички. Обичам по-старите учения, защото те са изпитани във времето. В един период се молих много Бог да ми изпрати истински учител, човек, от когото да черпя от извора. Така срещнах най-добрия експерт по ведическа астрология – Ернст Вилхелм. Тази школа ме порази, тя ми отвори огромен портал за ново познание.

– Много хора четат хороскопа си в медиите. Да се доверяват ли?

– Хороскопите по слънчевия знак са недостатъчни. Те могат да дадат едва 5% информация. Все пак в един ден са родени милиони хора. Часът на раждане, дори минутите, планетите, които са на източния хоризонт в мига на раждането (асцендентът) – това отличава всеки човек и има огромно значение при прогнозите. Къде се намира Венера – това е любовта в живота, къде е Марс – това е амбицията, агресията, сексуалността, Юпитер – вярата и упованието, късметът… Винаги съветвам хората да четат не само за зодията си, но и за асцендента. Знакът, където е Луната – също, особено за жените. Да, и аз правя в Youtube хороскопи по слънчев знак, но включвам още много неща. Часът на раждане е особено важен. Той определя началото на личния хороскоп. Това показва какво изгрява в момента на влизането на духа в тялото. Асцендентът разкрива пътя, който човек има да извърви, и характеристиките на неговото физическо тяло. Разположението на Луната дава информация за емоционалния свят, чувствата, душата. Слънчевият знак е креативният подтик, кариерата, призванието, най-висшето в човека.

Вярно ли е, че до 33-ата година човек се разкрива като основния си знак, а след това прилича повече на характеристиките на асцендента си?

Не, не е вярно. В младите години физическото начало и емоциите са доминиращи. Слънчевият знак има нужда от узряване, от изживян опит, за да достигне до прозрението за призванието си. Аз самата започнах да реагирам повече като типичен Овен, каквато е зодията ми, след 30-ата ми година.

– Каква е вашата прогноза за България?

– Ние сме под знака на Козирог. Това ни прави упорити и устойчиви, оцеляващи. Държави, нации ще се разпадат, но ние – не. Козирогът е кармичен знак, управлява се от Сатурн – планетата на тежките изпитания. Вероятно знаете теориите и на Дънов, и на Слава Севрюкова, че богомилите са носили светлина и знание, морал, модерни идеи за устройството на обществото, за равноправието на мъжете и жените. Ние ги прогонваме, избиваме. Те отиват в Европа и пренасят там модерното си духовно учение, което поощрява науката, изкуството, оказват влияние върху големите имена от Ренесанса. Заради това гонение България изкупваше карма. Но скоро двете кралски планети  – Сатурн и Юпитер, за първи път от стотици години ще се обединят с Плутон – планетата на тоталната промяна и трансформациите, именно в нашия знак Козирог. Така че след 2-3 години, около 2020-а, очаквам да има огромна промяна – и в управлението, и в държавните структури. Смята се, че при това разположение идват велики владетели. За мен това е знак, че България ще бъде водена от много духовни лидери, мъдреци, хора от друг сой. Ще се развият науката и изкуството. България има всички условия да бъде духовният център на Европа. Така че остава още малко време на трудности.

– До края на тази година кои знаци имат шансове за успех?

– От септември 2016-а до октомври 2017-а въздушните знаци ще бъдат много подпомогнати. Това е така, защото планетата на късмета, на разрастването Юпитер влиза във въздушен знак. Така че Везни, Близнаци и Водолеи ще имат шанс за просперитет.

– Идва ли времето на жените – световни лидери? Виждаме такава тенденция.

– На всеки 100-120 години Венера минава точно върху Слънцето. Тя символизира женското начало. Това е времето, в което жените стават по-силни. Ние сме сега отново в началото на такъв период. Явлението беше през 2012 г. и ще има ефект за повече от век напред. Предния път, когато е станало, е имало бум на жени кралици. Земята навлезе в епохата на Водолея, която е време на духовното израстване, на технологиите, усвояването на нови енергии, което и наблюдаваме. Агресивната мъжка енергия, типична за т.нар. тъмна епоха (Кали Юга), вече отминава. Започва просветлението.

– А как астрологията може да обясни ставащото в момента в Европа?

– Мисля, че проблемите ще се задълбочат, преди да се стигне до пречистването. Както се казва, най-тъмно е преди зазоряване. Пак казвам, 2020-а ще е много повратна година. Ще започнат да се променят държавните структури в целия свят.

– В книгата си за оперната прима Гена Димитрова журналистът Димитър Сотиров разкрива една непозната страна за нея – тя е била отличен астролог. Казвала е: „Талант, талант, но ако Слънцето ти не е в 10-и дом, забрави за голяма кариера”. Как ще коментирате?

– Не знаех за Гена Димитрова. Много интересно. Да, 10-и дом показва кариерата, той е най-високо в картата. Хора, родени по обяд, по време на изгрева или залеза, на тях им се дава яркост, популярност. Но има и много други показатели. Например ако Юпитер е силно поставен. Някои нямат такова звездно разположение за популярност, но пък с много работа постигат успехи. Лидерството е различно – ако някой се бори за мир, тогава е важно къде е Венера. Има агресивни лидери – при тях Марс е силно изразен. Ако са духовни водачи, тогава разположението на Юпитер е водещо. Има и такива, при които е дадено лидерство в рождената карта, но нищо съществено не вършат, планетите са в позиция за непродуктивни действия. Виждаме, че има хора с огромна популярност, но не допринасят с нищо за обществото. Риалити звездите например. Те може да имат добри планети, но не в достойнство, както казваме. Славата невинаги е свързана с добри дела. В същото време има хора, които не стават световноизвестни, а са ангели.

– На какво ниво е българската астрология?

– Категорично – на много високо. Пътувала съм по цял свят, общувала съм с много колеги, но като българската школа не съм видяла. Варненската, софийската група астролози са много добри. Те четат направо от вавилонски, шумерски текстове, сравняват, комбинират. А редица западни астролози просто буквално повтарят това, което е написано в учебниците. Всъщност Петър Дънов поставя началото у нас. Негови ученици отиват в Русия и основават тяхната школа, която също е много добра. Варненец е един от най-добрите учители, превежда древни текстове и издава списание, за което са абонирани световни имена.

Турски медии цитират пророчество на Ванга за покушение над ПутинВодещите турски медии „Хюриет“, „Милийет“, „Сабах“ и други се надпреварват да цитират пророчествата …Mar 5 2020vijti.com

Източник:ретро.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!