Тежък инцидент във „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежък инцидент разтърси риалитито „Фермата“, един от участниците влиза в болница. Гайдарят Стоян беше премазан от греда, докато работеше на строежа в стопанството. Очаква се пострадалият да бъде изследван с ядрено-магнитен резонанс, след който ще стане ясно дали има сериозни поражения.

Какво си купи Веселка с парите от Фермата23-годишната майка на 3 деца вече притежава конюшня и хубави, здрави коне, които обгрижва и с които …Feb 19 2020vijti.com

Драмата със Стоян се разигра на поляната на стопанството, където се издига скелето на бъдещото спално помещение. Докато мъжете ковяха покрива, една от големите талпи, подпряни на конструкцията, се плъзна и се стовари върху главата на стоящия наблизо Стоян. Тежката греда удари участника по тила и той, превит от болка, едва се задържа на краката си.

„Не сме сигурни, че е добре“, притесниха се останалите участници във „Фермата“, докато гайдарят се държеше за главата. За негов късмет, точно в този момент наблизо минаваше готвачът Илиян Кустев, който се втурна да му окаже първа помощ. Пилотът Петър предложи лед, който пострадалият да сложи на удареното място.

Ето участниците във Фермата 6-Снимки Фермата 6 вече започна! Ето кои са участниците в новия сезон, които ще изпитат силата на духа си и…Sep 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!