Така изглежда мъжът, който не се е къпал от 60 години (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От малки всички научаваме най-важните хигиенни навици – ходенето до тоалетна, миенето на ръцете, зъбите и къпането. Можете ли да си представите обаче как изглежда човек, който не се е къпал от 10 години? От 20? А от 60?

Турското семейство, което създаде ваксината срещу коронавирусаАмериканският фармацевтичен гигант Pfizer и германската компания Biontech обявиха, че още този месец…Nov 12 2020vijti.com

Запознайте се с иранеца  Аму Хаджи , който е роден през 1934 година. Той е известен с това, че не се е къпал цели 60 години !

Аму Хаджи

Аму спрял да се къпе, когато бил малък. Той казва, че е отказал да се подложи на санитарни процедури поради емоционални неуспехи и психологически травми. Сега мъжът буквално се страхува от водата.

Аму Хаджи Иран

мъжът който не се е къпал 60 години

По принцип старецът не яде прясна храна и не пие чиста вода. Той предпочита да яде гнило месо и използва немит резервоар за бензин като контейнер за вода в продължение на няколко години.

Иранец клошар

Аму Хаджи огледало

Аму следва много примитивен начин на живот, а основното му богатство е металната тръба за вода, през която пуши.

Аму Хаджи лула

иранец пуши

Старецът живее в пещера в южната част на страната. През зимата, когато там е много студено, той се премества в тухлен заслон, който селяните са построили специално за него.

Иранец колиба

Иранецът който не се е къпал

И колко време сте издържали без баня?

Една учителка остана завинаги на 59, коронавирусът я победиУчителка от Иновативно средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ е починала от коронавирус. Веселка А…Nov 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!