След две срещи с коварния рак и пророчески сънища: Нана Гладуиш отново хвана юздите на живота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нана Гладуиш два пъти пребори коварната болест рак и вече е в ремисия. Водещата на „Съдебен спор” провеждаше лечението си в Израел, която се слави с една от най-добрите си терапии. Сега тя отново е там, но този път поводът е щастлив – синът й ще участва в тенис турнир.

„Отне ми 2 години, 6 месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив – моят втори дом. След 2 часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред … и се наслаждавам на настоящето. Изпращам ви слънце и прегръдки!”, написа блондинката в социалната мрежа.

Нана получила знамение на Божи гробСтранна случка сполетяла тв водещата Нана Гладуиш по време на посещението ѝ в Йерусалим. Звездата, к…May 14 2022vijti.com

Гладуиш се надява проблемите със здравето й да останат в миналото и обикалянето по болници най-сетне да спре. Тя е изключително благодарна на изреалските специалисти, които са спасили живота й. Телевизионерката неведнъж е признавала, че е предпочела да се лекува в чужбина заради по-доброто ниво на здравеопазване. С днешна дата смее да твърди, че не е сбъркала в преценката си. Нана вече е добре, но пътят, който измина в борбата с жестоката болест, бе дълъг и трънлив.

За съжаление обаче, коварните злокачествени образувания причиниха смъртта и на баба й, и на баща й. Интересна подробност е, че преди татко й да се спомине, водещата имала пророчески сън. Това се случило малко след сватбата й с англичанина Джонатан. Тогава тя сънувала родителя си, с когото ималa много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са „останали 9”.  Нана не предположила значението на съновидението, но в действителност точно след 9 дни баща й починал.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигали. Черното събитие не закъсняло и Нана изгубила бебето.

За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 12 години. Преди да роди живо и здраво бебе обаче, тя отново се сблъскала със сериозни проблеми.  Когато разбрала, че носи живот в утробата си, водещата се разболяла от шарка и лекарите препоръчали да направи аборт, защото съществувал риск за плода. Тя се консултирала с други специалисти и накрая взела решението да задържи детето, въпреки заплахата от увреждания. Борбената блондинка имала усещането, че развръката този път ще бъде положителна и шестото й чувство не я подвело.

Най-злокобен обаче бил сънят на Гладуиш, свързан с рака. Точно когато животът й изглеждал съвършено подреден, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя видяла насън починалата си баба. Възрастната жена настоявала Нана да тръгне с нея, но водещата проплакала, че още не се чувствала готова. „Не бързай тогава, имаш още време!”, изрекла бабата и даже уточнила точно колко години оставали на внучка й.

Тв звездата е разказвала, че този сън наистина я притеснил и дълго не успявала  да го забрави, защото според него нямало да доживее до дълбока старост – годините, които й оставали, не били 20, 30 или 40, а доста по-малко. Скоро след това я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за болестта я преследвала, а бъдещето й се струвало страшно и неясно.

„През 2012 г. ми откриха рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно, но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”, сподели Нана в ефира на предаването „Съдебен спор” през 2017 година.

Тв водещата демонстрираше завидна воля и сякаш нищо не успява да я сломи. Тя никога не е вярвала в клюките, че е станала жертва на проклятие или черна магия – по думите й много хора са преминали през подобни изпитания, за да научат житейските си уроци. Гладуиш се старае да мисли позитивно и въпреки тежките моменти, вярва в щастливия край на своята история.

„След втората онкологична диагноза живях 4-5 месеца без да приемам храна. Само ближех плодове. Заради химиотерапията имах горчив вкус в устата. Отслабнах много, станах 45 кила”, споделяла е Нана.

Тя си спомня и за друго знаково събитие, което се е запечатало в съзнанието й до ден днешен. По времето, когато още била в Израел на лечение и чакала резултатите от диагностиката, съпругът й организирал екскурзия до Йерусалим, за да я разсее. Заедно с други туристи направили обиколка на светите места. Отишли и до Божи гроб точно по Великден.

„Беше студено и ветровито, треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда. Излязохме от църквата на Божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава пред мен падна нещо“, спомня си водещата. Тя вдигнала предмета и видяла малка фигyрка на Дядо Коледа, която бил част от украсата, сложена още по Рождество около църквата. Явно обаче после е била забравена. Паднала точно пред краката на Нана, която чакала спасение от рака, и тя приела това като знак от съдбата.

„Татко ми обожаваше Коледа. След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Йерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март започна със студ, но завърши със слънце, разказа през сълзи Нана в предаването „На кафе”.

Водещата вече е на 48 години и споделя, че се чувства изненадващо добре.

Тя неведнъж е казвала в свои интервюта, че човек не бива да си прави много планове, защото не знае какво ще му се случи на другия ден. Гладуиш не крие, че се е сблъскала с големи трудности по време на операциите и химиотерапията. Тя насърчава много жени в нейното положение да продължават да се борят и да не се отказват от живота.

Знак от Бога: Случка в Йерусалим обръща живота на Нана ГладуишНана Гладуиш смело се изправя в битка, която за съжаление са принудени да водят много хора не само у…Apr 25 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!