Синът на Деси Слава ѝ доведе снаха с безкрайно дълги крака – вижте сладката двойка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Деси Слава е горда майка на двама сина. И докато малкият Борис все още стои до полата на мама, големият – Майки, отдавна вече напусна семейното гнездо и е голям и красив мъж.

Интересна справка в профила на Майки в социалните мрежи показва, че сърцето на младежа е поразено от любов. Обектът на желанията му е девойка, цялата крака. Майки не обича да афишира личния си живот, но пусна снимка как целува приятелката си и така я поздрави за рождения й ден.

Много снимки от кръщенето на сина на Деси Слава (няма да познаете фолк певицата) Πeвицaтa Дecи Cлaвa и бaщaтa нa втopия й cин Блaгoй Haйдeнoв ce cъбpaxa oтнoвo зaeднo, или пoнe зa …Aug 27 2021vijti.com

„Честит рожден ден, любов моя! Бъди жива и здрава. Обичам те!“ – написа Майки, написа 20-годишният младеж. По всичко личи, че отношенията между двамата млади не са мимолетно забавление.

синът на Деси Слава гадже

През последните две години синът на Деси е свързван с не една или две красиви девойки. Първо слуховете го спрягаха за гадже на хубавицата Александра Колева, която е носителка на титлата “Лейди България Вселена” за 2018 г. Малко след това името му бе свързано с това на плеймейтката Анджелина. Миналото лято пък след общи снимки с друга мацка плъзна клюката, че Майки е залюбил богата пловдивска наследница.

Какво се случва с Деси Слава? Защо изглежда така се питат всички (снимка)Десислава изуми всички с визията и стайлинга, който показа и върнатите килограми по време на пандеми…May 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!