Сестрата на Лили Иванова показа лютия си нрав в съда: Каката на родната прима води дело за нанесени щети при катастрофа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдигнала във въздуха съдебната зала при последното заседание, което се провело във връзка с делото, което тя от няколко години води срещу застрахователна фирма, узна HotArena. Магда, макар трудно подвижна, повишавала тон и изпаднала в истерия, когато научила, че от компанията се опитвали да минат тънко, като й предлагали споразумение. Тя обаче била твърдо решена да ги съди до дупка и вярвала, че ще получи справедливост, а преклонната й възраст и много заболявания, които я мъчели, не я спирали да води битката си, писа „Ретро“. Припомняме, че през пролетта на 2016 г. сестрата на естрадната певица бе пометена от лекотоварен автомобил в близост до столичния блок, в който от дълги години обитава просторен апартамент.
Една любопитна история, в която са замесени Лили Иванова, холивудски актьор и подла лъжаЛили Иванова купила въздуха на холивудския актьор Димитър Маринов, за да си вдигне апартамент над не…Feb 21 2019vijti.com

След катастрофата единият й крак беше потрошен на няколко места и това довело до тежка операция. Тя била прикована към леглото и се придвижвала само с помощта на бастун.
Месеци след инцидента старицата чакала обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идвали. Затова тя завела дело на 24 ноември 2017 г. След ходене по мъките все пак получила поисканите от нея 5000 лева, но пък от застрахователната компания не си платили лихвата от 122 лева, нито държавна такса, нито разходите по адвокати и други разноски. Така Магда им завежда второ дело, за да си получи въпросните 122 лева, които й се полагат по закон. Темида решила делото в нейна полза, но застрахователите не закъснели и нанесли ответен удар. Крайното решение по казуса все още не било огласено.

Нейни съседи споделят, че обезщетението, което й било изплатено, не е покрило цялото й лечение и тя все още не се чувствала добре. Останалите разходи били поети от двете й дъщери.
Източник: ХотАрена
Рачков цака Лили Иванова: Безработният комик с билети по 100 лева за моноспектакъла сиДимитър Рачков е ударил Лили Иванова в земята със завишените цени на билетите за моноспектакъла си „…Jan 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!